FELFEDEZŐ

10 jelmezötlet, hogy ti legyetek a legmenőbb pár az idei halloween-i buliban

Dobd ki végre a boszorkányjelmezed, vannak sokkal jobbak!

Link másolása

Hamarosan elérkezik az év egyik legvártabb és leghátborzongatóbb napja, a halloween, de már garantáltan te is ráuntál a boszorkány és vámpír jelmezekre. Ha idén valami igazán különlegeset szeretnél bevetni, öltözz be a kedvenc filmed karaktereinek, hiszen így garantáltan nem jön szembe a hasonmásod a házibulin!

A PopSugar segítségével most összegyűjtöttünk pár tippet, amiből érdemes inspirációt meríteni!

1. Forrest és Jenny (Forrest Gump)

"We was like peas and carrots, Jenny and me." ❤️

68 Likes, 6 Comments - Sara ? (@insta_sara) on Instagram: ""We was like peas and carrots, Jenny and me." ❤️"

2. Rapunzel és Flynn Rider (Aranyhaj és a nagy gubanc)

Oh man, guys. This Halloween Party was really one for the books. BEST DAY EVER! For those of you who didn't know, @theadamo and I met at the Disneyland Halloween Party (I believe it was still called Mickey's Trick or Treat Party at that point) in 2008. We went together every year for about 8 years. This was our first trip back in 2 years. Tangled was the movie we saw on our first date, so, aside from other reasons ahem, Tangled is very special to us. Huge thanks to @liv_haines for making this dream come true for us. . . . . . . . . . . #mnsshp #mickeysnotsoscaryhalloweenparty #disneyworld #wdw #magickingdom #disney #disneycosplay #cosplay #halloween #costume #couplescostume #married #couplegoals #rapunzel #flynn #tangled #fantasyland

2,020 Likes, 52 Comments - Briana (@brianamatopoeia) on Instagram: "Oh man, guys. This Halloween Party was really one for the books. BEST DAY EVER! For those of you..."

3. Jack Skellington és Sally (Karácsonyi lidércnyomás)

#halloween #couplescostume #nightmarebeforechristmas #jack #thepumpkinking #sally #mybaby #mylife #myfiancé #iloveher #bestcouplescostume

77 Likes, 1 Comments - rei milo (@reimilo) on Instagram: "#halloween #couplescostume #nightmarebeforechristmas #jack #thepumpkinking #sally #mybaby #mylife..."

4. Willy Wonka és Oompa Loompa (Charlie és a csokigyár)

I'm just goin to keep these posts going! Our costumes from a few years ago. Willy Wonka and Oompa Loompa. #couplescostumes #willywonka #oompaloompa #costumes #couples #wdw #disneyworld #mnsshp #mickeysnotsoscaryhalloweenparty #halloween #halloweencostume

3,541 Likes, 57 Comments - Scotty Munster (@scottymunster) on Instagram: "I'm just goin to keep these posts going! Our costumes from a few years ago. Willy Wonka and Oompa..."

5. A hihetetlen család

The most incredible people you'll ever meet #incredibles #choir #halloween

44 Likes, 4 Comments - Michael Clinton (@michaelclinton) on Instagram: "The most incredible people you'll ever meet #incredibles #choir #halloween"

6. Beetlejuice és Lydia (Beetlejuice)

AMAZING Beetlejuice and Lydia costumes from our Miracle Mile location! #aaemployees #aahalloween #americanapparel

281 Likes, 20 Comments - American Apparel Las Vegas (@americanapparellv) on Instagram: "AMAZING Beetlejuice and Lydia costumes from our Miracle Mile location! #aaemployees #aahalloween..."

7. Spock és Uhura (Star Trek)

What a fun adventure with @trinitystarlight . #spockanduhura #maccosmetics #mac5thave #blocstar

140 Likes, 11 Comments - Eddie Lawrence (@_eddielawrence_) on Instagram: "What a fun adventure with @trinitystarlight . #spockanduhura #maccosmetics #mac5thave #blocstar"

8. Daphne és Fred (Scooby Doo)

I am so over this damsel in distress nonsense! #mysterygang

120 Likes, 6 Comments - Brianna Mahalie Merich (@briannamerich) on Instagram: "I am so over this damsel in distress nonsense! #mysterygang"

9. Mary Poppins és Bert

Chim chim cher-ee #halloweencostume #halloween #marypoppinscostume #marypoppins #couplescostumes #bert #chimineysweep

130 Likes, 13 Comments - PAUL TEEL (@paulteel) on Instagram: "Chim chim cher-ee #halloweencostume #halloween #marypoppinscostume #marypoppins #couplescostumes..."

10. Eleven és Dustin (Stranger Things)

The gate. I opened it. I'm the monster. . . . #strangerthings #elevencosplay #strangerthingscosplay #dustincosplay #elevenanddustin #elevenstrangerthings #dustinstrangerthings #halloween #cosplay #halloweencostumes #halloweenparty #bestcouplescostume #leggomyeggo

47 Likes, 4 Comments - Kayla McMullen (@kayla_marie1027) on Instagram: "The gate. I opened it. I'm the monster. . . . #strangerthings #elevencosplay #strangerthingscosplay..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: