/eletstilus/visszatertek-a-regi-idok-kedvenc-mesekarakterei-pom-pom-dr-bubo-es-a-kockasfulu-nyul-most-polon-es-szajmaszkon-virit/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Visszatértek a régi idők kedvenc mesekarakterei: Pom Pom, Dr. Bubó és a Kockásfülű nyúl most pólón és szájmaszkon virít

Költők és idézetek után most mesefigurák kerültek ruhadarabokra.
hirdetés

A Vates ruhamárka huszonéves alapítói, akik kultúrforradalmukról és a költős pólóiról ismertek, ismét gondoltak egy nagyot és Ady, Petőfi után most a gyermekirodalomból merítettek ihletet. A régi idők kedvenc mesefiguráit elevenítették meg, hogy idősek és fiatalok mindennapjait tegyék vidámabbá.

Generációk nőttek fel A Kockásfülű nyúl, Pom pom meséi és Kérem a következőt! kedves történetein, amelyek kitartóan állják az idő próbáját.

Most mind visszatértek a Vatesnek köszönhetően, akik szerettek volna valami olyat alkotni, ami vidámságot csempész a mindennapokba ebben a nehéz helyzetben is, így született meg a mesekollekció ötlete:

"Rájöttünk, hogy bámulatosan tudjuk változtatni a kollekciónkat: ha akarjuk Ady, Babits, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy szobafestőpemzli, vagy papucs orrán pamutbojt” - tette hozzá Bárány Bence, a Vates társalapítója.

hirdetés

Csányi Péter, a Vates alapítója elmondta, hogy ezeket a meséket több mint 40 éve mutatták be, mégis az összes, azóta felnőtt generáció ismeri őket.

Nemcsak időn átívelő, de elképesztően kreatív alkotásokról van szó, amelyek megérdemlik, hogy több figyelmet kapjanak. Remélik, hogy ezzel is segítenek, hogy visszahozzák őket a köztudatba és akik gyerekként ezeken a meséken nőttek fel, visszakaphassanak egy szeletet a gyermekkorukból.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk