hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Túlsúlyos balerinából lett sztár az interneten

Lenyűgözte az internetezőket képeivel és videóival.
Forrás: Daily Mail - szmo.hu
2017. január 15.

hirdetés

Az internet sztárja lett az a túlsúlyos tini lány, aki fantasztikus forgásokat hajt végre egy videón. A 15-éves Lizzy Howell ugyanis balerina, a videót pedig több mint 75 ezren látták már. A felvételen az látszik, ahogy a lány könnyedén elvégez egy fouetté forgást, majd a végén piruettezik. Nem véletlen, hogy sokak szerint Lizzy igazi példakép lehet nőknek és lányoknak, magabiztossága és szépsége miatt.

Lizzy sok videót és képet oszt meg magáról az Instagramon és a Facebookon is, azonban mostani videója minden eddiginél híresebb lett, ezen ugyanis gyönyörűen mutat be ballett mozdulatokat. Több ezren nézték meg a felvételt, amin Lizzy barna tornadresszben és harisnyában csinál meg 11 fouettét egymás után, majd a végén pár piruettel zárja a mozdulatsort.

A lány az angol Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy öt éves korában kezdett el táncolni, és 10 éve balettozik már. Emellett jazz- és sztepptánccal is foglalkozik, heti négyszer jár edzésre, múlt hónapban pedig A diótörő helyi előadásában is részt vett. A lány novemberben tette közzé a videót, azonban a felvétel csak ezen a héten vált hihetetlenül népszerűvé.

Az amerikai kisvárosban élő lány szerint azért is fantasztikus, hogy ennyien megosztották a videót, mert ez az ő városkájában különösen nagy szó.

hirdetés

A hirtelen jött siker huszonkétezer követőt hozott Lizzynek, miközben a szülővárosában kevesebb, mint tízezren élnek.

Rengeteg hozzászólás érkezett a videóhoz, többek szerint csodálatos, amit Lizzy csinál, mások megdöbbentek tehetségén.

„A legtöbb hozzászólásnak nagyon örülök, főleg amik szerint inspirációt jelentek sokaknak. Ettől jobban érzem magam” - nyilatkozta a lány.

„Persze az nem esik jól, amikor azt írják, hogy hihetetlen, hogy jobb vagyok náluk. Ezzel tudom, hogy arra utalnak, a kövér emberek nem lehetnek olyan ügyesek, mint a vékonyak. Nem szabadna, hogy számítson, hány kiló vagyok, csak az, hogy mennyire odavagyok a táncért, ez a szenvedélyem. Próbálok lefogyni, tudom, akkor még jobb leszek, és egészségesebb is. De nagyon nehéz lefogyni!”

Persze azt is hozzátette, hogy nagyon sok negatív hozzászólás is érkezett, azonban legtöbbször tud nevetni mások kegyetlenségén. Az egyiket meg is jegyezte: „Srácok, így kezdődnek a hurrikánok!”

Lizzynek, aki nagynénjével él, szerencsére jó a humorérzéke, azt mondta 10 percig nevettek, mielőtt válaszoltak, hogy nem a tornádóra gondolt véletlenül?

A tehetséges táncos azt mondta, a humora sok mindenen átsegíti, de ettől függetlenül bántja néhány hozzászólás, például az, amikor egy ismeretlen azt írta neki, hogy rákosnak kellene lennie. Amikor azonban megkérdezték, milyen tanácsot adna fiatal lányoknak, akik súlyuk miatt lemondtak álmaikról, azt mondta, az előítéleteket le kell rombolni:

„Kétszer olyan keményen kell majd dolgoznod mindenért, amit más könnyebben megkap, de hosszútávon megéri bebizonyítani a gyűlölködőknek, hogy nem volt igazuk” – tette hozzá.

„Csináld azt, amit szeretsz, és ne engedd, hogy bárki is megállítson ebben!”

Címkép: Instagram

Oszd meg másokkal is a cikket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk