hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

5 bevált taktika arra az esetre, ha megőrülsz valakiért, de ő nem veszi az adást

Kevés lehangolóbb dolog van annak, mint amikor valakinél nyomulunk, az illető azonban nem fogja fel érzéseinket. Íme néhány hasznos trükk erre az esetre!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 17.

hirdetés

Vannak azonban olyan, régóta bevált kerítő taktikák, amelyek működhetnek azoknál, akiknek kell egy kis lökést adni ahhoz, hogy kapcsoljanak – írja az Elite Daily .

1.

Az „ódivatú” szemezés még mindig működik

Az on-line világában, a randivonalak világában van, akinek nehezére esik, hogyan lépjen kapcsolatba a másikkal hagyományos módon. Brooke Wise randiguru szerint semmi sem jobb a klasszikus szemezésnél, a szexi pillogásnál. Ne feledjük el a flörtölés régi trükkjeit, a másik aktív hallgatását, a beszélgetést a kölcsönös érdeklődési témákról, miközben bedobjuk a szemkontaktust, mosolygunk, nevetünk, megnevettetjük a másikat, esetleg meghívjuk egy italra, elkérjük a telefonszámát. Mindezek olyan jelek, amelyek érdeklődésünket jelzik. Tehát, mielőtt úgy érezzük, hogy nem veszik az adásunkat, bizonyosodjunk meg arról, hogy a megfelelő jeleket küldtük-e.

2.

hirdetés

Vigyázzunk az apró negatív jelekre!

Napjainkban, amikor telefonfüggés már világméretű járvánnyá válik, ügyeljünk arra, hogy ismerkedés közbe ne kedvenc kütyünket piszkáljuk, még ha nehéz is a kísértésnek ellenállni. Wise szerint ugyanis ez a legbiztosabb jele annak, hogy a kiszemelt nem is olyan érdekes.

3.

Hagyjunk időt a kiszemeltnek, ha valóban érdekel

Lehet, hogy flörtöltünk, amibe belefér, és mégsem értünk el eredményt. Ilyenkor ki kell lépnünk a komfort-zónánkból – tanácsolja Stef Safran Chicagóból, aki szerint segíthet egy közös program kezdeményezése, a „randevú” nyomása nélkül, és ha jól érzik magukat együtt, az reménykeltő lehet a jövőre nézve.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk