hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Tippek, hogyan oldd meg gyorsan és egyszerűen, idegeskedés nélkül a karácsonyi bevásárlást

Néhány jó tanáccsal segítünk, hogy az idegeskedés és a kapkodás helyett az ünnep arról szóljon, ami a lényege: a jó érzésekről, a közös élményekről, az egymásra való odafigyelésről, a szeretetről - vagyis a hamisítatlan karácsonyi hangulatról.
Szponzorált tartalom (X) - szmo.hu
2017. december 21.

hirdetés

Míg gyerekként alig vártuk a karácsonyt, hogy csillogó szemmel csodálhassuk a gyönyörű színekben pompázó karácsonyfát, és izgatottan állhassunk neki az ajándékhalom bontogatásának, addig felnőttként az előkészületek rengeteg stresszel és rohangálással járnak. Most néhány jó tanáccsal segítünk, hogy minél kevesebb jusson az idegeskedésből és a kapkodásból, és minél több időd maradjon arra, amiről valójában szól a karácsony (vagy amiről szólnia kéne).

Írj listát!

Mielőtt elindulnál, hogy nyakadba vedd a plázákat és átvágd magad a tömegen, ülj le egy picit, és gondold át részletesen, mire is van szükséged és hol tudod beszerezni őket. Ha egy szánsz erre egy kis időt, és megtervezed mit, hol szerezhetsz be, és leírod magadnak egy listába, hogy honnan, mivel kell hazatérned, egy csomó felesleges kört spórolhatsz meg. Hiszen a listával a kezedben célirányosan sokkal gyorsabban végezhetsz a vásárlással, mintha a polcok előtt kéne gondolkoznod azon, mire is van még szükséged a karácsonyi ebédhez. Ráadásul így kevesebb az esély arra is, hogy elcsábulj, és felesleges dolgokat vegyél.list-1474675_1280

Szervezz ki minél több teendőt!

Van egy jó listád? Akkor miért nem osztod meg mással is? Oszd le a különböző feladatokat a családban. Egy jól megírt lista alapján a párod is elintézheti a bevásárlást, így neked máris egy hellyel kevesebbre kell elmenned. Bónusz tipp: a közös családi ebédet is szervezhetitek úgy, hogy felosztjátok egymás között, ki mit főz, így nem neked kell minden fogást elkészítened. Ha a desszertet bevállalja más, máris rengeteg időt spórolsz magadnak.

hirdetés
shopping-562617_1280

Vásárolj online!

Ma már szinte mindent beszerezhetsz otthonról, a fotelben ülve is – ráadásul karácsony környékén az online boltok is tele vannak leárazásokkal. Ha ezt a módját választod a bevásárlásnak rengeteg rohangálást és időt spórolsz meg magadnak, az ajándékokat pedig kérheted otthonra vagy akár a munkahelyedre is, így aztán jelentősen lecsökkentheted a bevásárlással töltött időt, amit így dekorálásra, hangolódásra fordíthatsz.online-2900303_1280

Hogyan legyél túl hamar a sorbaálláson? Fizess mobillal!

Vidd magaddal a telefonod, és fizess egyérintéssel! Ráadásul most 5000 Ft-tal többet is fordíthatsz a karácsonyra!

Hogyan?

Nyiss számlát online az MKB Banknál, töltsd le Andoridos, NFC képes okostelefonodra az KB Pay alkalmazást, és virtualizáld a – fizikai valójában még el sem készült – bankkártyádat. Ezért a pár egyszerű lépésért az MKB most 5000 forintot ír jóvá új ügyfelei új bankszámláján, amelyet okoselefonjuk és az MKB Pay segítségével akár még az ünnepi készülődésre is fordíthatnak.

Gyorsan, könnyedén, akár internet nélkül is, egy érintéssel tudsz fizetni, már közel 94 ezer kasszánál.

További részletekért és feltételekért kattints IDE!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk