/eletstilus/szorpower-egyre-tobb-lany-hajitja-kukaba-a-borotvat-es-posztol-szoros-testreszerol-kepet/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Szőrpower: egyre több lány hajítja kukába a borotvát és posztol szőrös testrészéről képet

Van egy blogger, aki ebben élen jár: ő például 600 ezer követő előtt mutatta meg szőrös lábát.
hirdetés

Az elmúlt egy-két évben hatalmas változást hozott a testpozitív hullám a nők életébe: a feminista törekvések egyre több tabut döntenek le, és ami valaha cikinek és visszataszítónak számított, azt most örömmel vállalják fel az egyenlő jogokért küzdő lányok. Ilyen a súlyfelesleg, a terhesség utáni striák vagy éppen a szőrzet is - attól, hogy a reklámokban látható modelleket gondosan kiretusálják, még nem szabad elhinnünk, hogy az ott látott minta a természetes.

Az utóbbi időben számos híresség és aktivista döntött úgy, hogy kukába hajítja a borotvát és a gyantacsíkokat, és meghagyja a szőrét. Nemrégiben egy újabb közösségi médiasztár, Leandra Cohen is csatlakozott a táborhoz, aki 600 ezer követője előtt mutatta meg természetességét.

Highlow not to be confused with hello but that too

Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) által megosztott bejegyzés,

A blogger mellett többszáz nő csatlakozott a mozgalomhoz, többek között Rihanna, Miley Cyrus és Madonna lánya, Lourdes is nemet mondott a szőrtelenítésre. A #hairylegsclub és a #hairylegsdontcare hashtag több ezer találatot számlál Instagramon, és úgy tűnik, a trend egyre csak nő.

hirdetés

when u can’t wait for summer.

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Ez persze egyéni ízlés kérdése is, hiszen rengeteg nő nem azért borotválkozik, hogy másoknak megfeleljen, szimplán zavarja a szőr, és higiénikusabbnak érzi magát nélküle. A jó hír azonban az, hogy bármelyik oldalon is állsz, minden jogod megvan hozzá, hogy úgy tegyél, ahogy jólesik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk