hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Lenne kedvem a szexhez, de a libidóm a béka segge alatt van - mi a baj velem?

Egy fiatal nő családot szeretne alapítani a párjával, de bárhogy próbálkoznak, nem élvezi a szexet. Tanácsadó mondta el, mi lehet a probléma.
Fotó: Pexels - szmo.hu
2018. szeptember 06.

hirdetés

A szex a párkapcsolat egyik legfontosabb és legalapvetőbb része, ám bizonyos esetekben előfordul, hogy a pár tagjai hiába szeretik egymást, mégsem működik olyan jól a testi kapcsolat.

Egy 26 éves nőnek semmi baja a szexszel, mégsem érzi az ehhez szükséges vágyat, ami éket ver a párkapcsolatába. Ezért fordult a The Sun tanácsadójához, Deidre Sandershez, akinek részletesen elmesélte a problémáját:

"Szeretem és jó érzéssel tölt el a szex gondolata, a libidóm mégis teljesen eltűnt. Próbálkoztunk már szexjátékokkal és jelmezekkel is, de egyszerűen semmi sem hoz lázba.

26 éves vagyok, a barátom 27. Ezt leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk. Nem hiszem, hogy valaha is lett volna orgazmusom, és azon gondolkodom, hogy talán valami nem stimmel velem belül.

Családot akarunk alapítani, de így, hogy nem érzem a vágyat a szex iránt, nem sok esélyünk van rá.

hirdetés

Szeretem a páromat, vonzódom is hozzá, a probléma az, hogy nincs meg a kellő érdeklődésem a szex iránt."

Deidre Sanders viszont másban látja a probléma fő okát.

"Az orgazmus hiánya sokkal inkább abból fakad, hogy sokan nem tudják, mi működik jól a szexben a nőknél, és nem abból, hogy valami baj lenne veled"

- írta a tanácsadó válaszként.

Szerinte nincs nagy baj, csupán rá kell jönnie a lánynak vagy a barátjának, akár közös erővel arra, hogy mi az, ami igazán beindítja őt, és amivel orgazmusa is lehet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk