/eletstilus/regen-jol-bevalt-randiszokasok-tippek-visszahozni/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

12 elfeledett randiszokás a múltból, amit igenis érdemes lenne visszahozni

Divatjamúltnak tűnhetnek, de hidd el: sokkal nagyobb sikered lesz, ha beveted őket.
Fotó: Wikipédia - szmo.hu
2018. augusztus 11.

hirdetés

Régen minden más volt - halljuk sokszor, és valóban: 20-30-40-50 évvel ezelőtt sok mindent másképp csináltak az emberek. Vannak olyan dolgok, amikre ma már fura szemmel nézünk, és összetesszük a két kezünket, hogy már a múltba vesztek, de néhány szokást viszont jó lenne visszahozni.

Gondoljunk csak például a párkeresésre: szüleink, nagyszüleink, dédszüleink nem interneten ismerkedtek, nem lógtak a telefonjukon randi közben, és főleg nem bújtak ágyba egymással már az első vagy a második találkozón. Az ő korukban még több tisztelet, romantika és figyelem volt minden együtt töltött időben, amiről példát vehetnénk.

Íme 12 randiszokás, amit érdemes lenne napjainkban is alkalmazni:

1. Szedd össze magad és hívd randira a lányt!

Hagyjuk már az "együtt lógást"! Fiúk, ha randizni szeretnétek a kiszemelt lánnyal, hívjátok randira, ne kerteljetek! Ha nem meritek felvállalni, hogy tetszik nektek és többet akartok, a végén még a barátságzónában ragadtok.

hirdetés

2. Öltözz ki a randira!

De jó lenne, ha az emberek megtisztelnék azzal a partnerüket és az alkalmat, hogy szépen felöltöznek. Nem kell öltönyben és estélyiben megjelenni a randin, de ilyenkor fel lehet húzni a különleges alkalmakra tartogatott pólót vagy ruhát. Hidd el, nem veszítesz vele semmit!

3. Vigyél apró ajándékot vagy virágot!

Nem az számít, milyen aprósággal leped meg a partneredet, a szándék a fontos! Lehet ez az ajándék akár egy kerti virágokból álló csokor vagy a lány kedvenc csokija, biztosan sikert aratsz majd vele.

4. Menjetek táncolni bulizás helyett!

Mennyivel másabb egy romantikus lassúzás, mint az egymás mellett csápolás egy heringpartin? Szerencsére a felkapott, mainstream zenéket játszó szórakozóhelyek mellett még vannak olyan klubbok, ahol olyan számokat is játszanak, amire párban tudtok táncolni, de egy bálban egy rophatjátok együtt.

5. Tedd el a telefonodat!

Nagy tiszteletlenség a másik felé, ha helyette a mobiloddal vagy elfoglalva. Olyan illúzióromboló azt látni, hogy egy romantikus vacsora közben a pár mindkét tagja inkább a telefont nyomkodja, ahelyett, hogy a randira koncentrálnának. Beszélgessetek egymással, hiszen azért találkoztok!

6. Nyisd ki a kocsiajtót a lánynak!

Nem kötelező, de nagyon udvarias és tiszteletteljes benyomást tehetsz ezzel a partneredre.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk