/eletstilus/parkapcsolat-hazugsag-10-dolog-muszaj/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

10 dolog, amiről muszáj hazudnod a párodnak, ha meg akarod tartani

Bármilyen nehéz is magadban tartani, vagy kamuzni, a párkapcsolatod szempontjából életmentő lehet. Íme a tanácsok.
Forrás: The Sun. Fotó: Pexels - szmo.hu
2018. július 27.

hirdetés

Egy kutatás szerint egy dologban mindannyian hazudunk a párunknak: hogy hányan voltak előtte. Csak az a különbség, hogy a férfiak "fölfelé", a nők "lefelé" szépítenek a számon. A következőkben viszont a párkapcsolati szakértők szerint sem árt füllenteni.

1. Arról, hogy valójában mit gondolsz a családjáról.

Az anyja akarnok és mindenbe beleszól, a húga lusta, a nagybácsi horgásztörténeteitől pedig már feláll a hátadon a szőr. Akkor se mondj rossza a családjára. Finoman persze érzékeltetheted, ha valamiről más a véleményed, meghúzhatod a határaidat (például hogy mennyi időt töltötök velük), de ne bántsd őket. Fordítva neked se esne jól. Találd meg inkább bennük a jót, és azt hangsúlyozd. A párod nagyon hálás lesz.

2. Arról, hogy titokban ki tetszik.

Ha esetleg erről kérdez, mondd azt, hogy Ryan Gosling (Selena Gomez, nemtől függően). Azt szabad. De azt, hogy Brigi a könyvelésről, vagy Máté az edzőteremből nagyon bejön, még csak VÉLETLENÜL se áruld el. Szegény párod ezután rávetül a Facebookra vagy az Instára, és órákig keresgéli, ki lehet a titkos riválisa.

hirdetés

Nem bűn, ha megtetszik valaki, mindenkivel megesik, de nem kell a szerelmedet ezzel idegesíteni. Az meg, hogy valamelyik barátja/barátnője tetszik neked, teljes és totális tabu.

3. Arról, hogy hány embernek meséltél a szexuális életetekről.

Szinte biztos, hogy ahogy neked, a párodnak is van néhány bizalmasa, akivel megoszt intimebb részleteket is a kapcsolatotokról. De te ne oszd ezt meg vele. Borzasztó kényelmetlen visszahallani, mi a kedvenc pozitúrád, vagy meddig tart, amíg...szóval ennek a kiteregetését te is árulásnak élnéd meg, akkor persze hogy annak éli meg a szerelmed is. Jobb, ha azt mondod neki, hogy erről te senkivel nem beszélsz.

Ha kíváncsi vagy a többi hazugságra is, lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk