/eletstilus/orultseg-szerelem-vagy-parkapcsolat-bolondszerelem/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Bájos vagy bizarr? 16 őrültség, amit szerelmes nők tettek meg a párjukért

Te is bevállaltad volna ezeket?
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2018. július 12.

hirdetés

A szerelmet gyakran azonosítják a lila (vagy éppen rózsaszín) köddel, egyfajta "elmebajjal", módosult tudatállapottal stb.

Ami igaz, igaz: ilyenkor dolgoznak bennünk a különféle kémiai anyagok, például az endorfin és az oxitocin.

Az is igaz, hogy a szerelmes emberek képesek szinte bármit belevetítetni szerelmük tárgyába, és olyan dolgokat tesznek meg, ami amúgy eszükbe sem jutna. Ne gondoljátok, hogy csak a férfiak képesek erre. A nők ugyanolyan "szerelem bolondjai" lehetnek.

Magyar nők árulták el nekünk, milyen aranyos vagy éppen bizarr őrültségekre ragadtatták magukat, amikor szerelmesek lettek.

"Hónapokon át teleszórtam a fiókjait szerelmes üzenetekkel:

hirdetés

napocskákat, felhőcskéket rajzotam neki, vagy rövid levelet hagytam a pólói, zoknijai között, üzenetet csúsztattam be az íróasztalfiókba és a többi. Ezeknek örlt, de később elgondolkodtam rajta, hogy normális dolog volt-e részemről."

"Éjjel elgyalogoltam hozzá, keresztül a városon, csak hogy lássam - olyan nagyvárosban laktunk, ahol nem voltak éjszakai járatok, taxira meg nem volt pénzem

"Szereztem két jegyet egy popsztár koncertjére, és egyszerűen felhívtam, hogy jöjjön velem"

"Magammal vittem egy külföldi utazásra - neki nem volt rá pénze"

"Anyagi kihasználásról szó sem volt, csak pont akkor, amikor randizni kezdtünk, és egymásba szerettünk, le volt égve. A barátnőim persze kiakadtak, és húzták a szájukat, azt mondták, hogy csak a pénzért van velem. Ez nem volt igaz, mert amikor új munkája lett, és jól kezdett keresni, olyan karácsonyi ajándékot kaptam tőle, amire ráment a fizetése egyharmada."

"Mire felébredt, már reggelivel vártam, és uzsnnát is csomagoltam neki a munkahelyére"

"Azt hazudtam, hogy szeretem a focit, és lelkesen néztem vele a meccseket"

Annyira édes volt, ahogyan szurkolt, magyarázott, szorongatta a kezemet, nem akartam lerombolni az illúziót, és bevallani, hogy szinte fizikai fájdalmat okoz az, hogy végignézzek egy focimeccset, annyira nem érdekel. Ő boldog volt ettől, én kibírtam, de amikor évek múlva szakítottunk, a következő barátommal már teljesen őszinte voltam."

"Közös tetoválást csináltattunk"

"Nem tudom, mi lesz, ha már nem leszünk együtt, ezen akkor egyáltalán nem gondolkodtam el, amikor kitaláltuk, megterveztük és megvalósítottuk."

"Több tíz kilót fogytam, mert tetszett nekem, és fel akartam hívni magamra a figyelmet"

"A hajamat is átfestettem, vettem egy csomó új ruhát. Bejött neki, megtetszettem, összejöttünk, és együtt is jártunk, de hamar kiderült róla, hogy sivár érzelemvilágú bunkó gyökér, úgyhogy szakítottam vele. Annak örülök, hogy változtattam az életmódomon, és egészségesebben táplálkozom, meg odafigyelek magamra, de még egyszer nem tenném meg ezt a változást egy férfi kedvéért sem, csakis saját magamért."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk