hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Nyerj robogót, vagy szerezz jogsit ingyen!

Vágod a jobbkéz-szabályt és a KRESZ-táblákat? Akkor tedd próbára magad a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány nyereményjátékán március 31-ig! Kattints a robogóért vagy az ingyen jogsiért!
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2017. február 23.

hirdetés

A kisujjadban van az utak törvénye, azaz a KRESZ, és jó lenne már, ha meglenne a jogsid? Netán már az is pipa, csak épp nincs mivel robogni? Ha bármelyikre is igen a válaszod, a Nagy Diák KRESZ-teszt kitöltésével most nyerhetsz egy vadiúj robogót vagy egy komplex jogosítványszerzési lehetőséget.

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt három fordulóból áll. Az első körben február 10. és március 31. között töltheted ki a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával készült online tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu oldalon.Generali Nagy Diak KRESZ-teszt 2

A játékban ingyenesen vehetsz részt és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kitöltéséhez meg kell adnod a neved, e-mail címet, telefonszámod és életkorod – ez azért kell, hogy ha továbbjutsz, tudjanak értesíteni – és már indulhat is a teszt!

Az első fordulóban 24 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnod, ezekre nehézségi foktól függően 1,2 vagy 3 pontot kapsz.

Vigyázat: nemcsak a válaszok számítanak, de a gyorsaság is, ugyanis a második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki a legtöbb pontot érte el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. Az eredményedet egyből a teszt kitöltése után láthatod, de e-mailben is megkapod.

hirdetés
banner-1183382_1280
Hogyan játszhatsz?

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt online fordulójában bárki ingyen részt vehet, azonban a 2. és 3. fordulóba csak a tesztet legeredményesebben kitöltő 14-24 évesek kapnak meghívást, a nyereményekre is csak ők jogosultak. A tesztet egy e-mail címmel és csak egyszer töltheted ki, nincs lehetőség a javításra.

További részletekért, a játékszabályzatért és a teszt kitöltéséért kattints ide!

A második fordulóban már nem elég online jelen lenni, az ugyanis Budapesten lesz április 23-án a Silverkart Gokart és Rendezvény Központban. Itt az 1000 továbbjutónak ismét KRESZ-szel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolnia. Az interaktív feladatokat az eduKRESZ biztosítja.

A harmadik fordulóba 24 játékos juthat tovább, azok, akik a második fordulóban a legtöbb pontot és a legjobb időeredményt érik el az eduKRESZ feladatsorán. Az utolsó forduló ugyanott, ugyanazon a napon lesz egy látványos, élő show keretében, ahol ügyességi versenyeken mérhetik össze képességeiket a játékosok a fődíjakért.

A győztes az a két játékos lesz, aki a legjobb eredménnyel zárja a GENERALI Nagy Diák KRESZ-tesztet.Generali Nagy Diak KRESZ-teszt 1

Ezekért a díjakért versenyezhetsz

A második fordulóból a harmadikba jutó 24 legjobb eredményt elérő játékos az online teszt kitöltése előtt választott, hogy melyik fődíjért indul: a komplex jogosítványszerzési lehetőségért vagy a robogóért. Az ügyességi versenyek legeredményesebb első helyezettjei nyerik meg a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt fődíjait.

Azok a középiskolák, melyekből a legtöbb tanuló tölti ki az első forduló tesztjét, sorsoláson vesznek részt a játék harmadik fordulójában. A kisorsolt intézmény egy négyórás, interaktív gyakorlati elsősegély kurzust nyer 30-50 fő részére a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából.

Ha kedvet kaptál, hogy megmérettesd KRESZ-tudásodat ide kattintva egyből kezdheted is a tesztet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk