hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Nézd meg te is a varázslatos budafoki pincevilágot az újonnan induló Budafoki Pincejárattal!

Vár rád a Törley Látogatóközpont, a Magdolna Borklub és Rendezvényház, a Lics Pince, a Seybold-Garab Pince, a barlanglakások, és sok egyéb fantasztikus helyszín és program.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2017. május 10.

hirdetés

Idén először, május 13-án reggel indult a Budafoki Pincejárat, melynek célja, hogy mindenki számára könnyedén megközelíthetővé tegye a budafoki pincevilágot. A rendezvény során neves pezsgőcégek és borászatok látványosságait nézheted meg, amelyek kiállításoknak és vendéglátóhelyeknek is otthont adnak.

A jegy 1000 forintért kapható, ebben korlátlan számú utazás és a helyszíneken különleges kedvezmények is benne vannak. Ha nem tudtál részt venni rajta, ne aggódj, júniustól minden hónap első szombatján is várnak!17637125_427428720944777_7561542017207424510_o

Budapest számtalan újdonságot nyújthat, ha nyitott szemmel járjuk az utcákat. Viszont a "Kisváros a nagyvárosban" szlogent nem véletlenül kapta meg a kerület. Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest 22. kerülete mennyi csodát, látványosságot rejt. Pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok, mint a Lics Pincészet működnek itt.

A Pincejárat során nyolc különböző helyszínen lesznek koncertek, tárlatvezetések, kiállítások és egyéb programok. Fel fog lépni a Kolta Péter Band, a Borvirág zenekar, Luigi Cantelmo és Kazán Péter. Bak Ildikó fotókiállítását is megnézheted a Pincejárat programjai során, továbbá az Arter művészeinek kiállítása és a Text Tour művészeti kiállításai is kihagyhatatlan programnak ígérkeznek.

A Budafoki Pincejárattal egész nap közlekedik az óránként forduló busz, mely Budafokon több helyszínen is megáll. A megállók azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál lesznek, ahol a látogatók valamilyen programot vagy szolgáltatást vehetnek igénybe. A kedvező árból a fakultatív programokon további engedményeket is adnak. Budafok-Tétény lakói például lakcímkártyájukkal léphetnek be olcsóbban a pincék világába, és élvezhetik a fantasztikus programokat.

hirdetés
17992093_438118876542428_7258406867586599690_n

A részt vevő pincészetek és kerületi turisztikai célpontok a május 13-i első időpont után júniustól minden hónap első szombatján is várnak: a Törley Pincészetnél, a Budafoki Tangazdaságnál, a Magdolna Borklubnál, a Lics Pincészetnél, a Seybold-Garab Pincénél, a Borvárosnál, a Garamvári Pincénél, vagy éppen a barlanglakásoknál. Az idegenvezetésen túl kóstolóval kínálnak, de az árlap alapján finom ételekkel is belakhatsz, amiket aztán bőven meglocsolhatsz jóféle italokkal.

A kerthelyiséges vendéglátóhelyeken, mint például a Magdolna Borklubban vagy a Seybold-Garab Pincében kellemesen üldögélhetsz a késő délutáni órákban is, élő zenét hallgatva, borokat kóstolva.18155818_440085876345728_7480477984119006248_o

A JEGYRŐL és a JÁRATRÓL

A Pincejárat megállói Budapesten a Stadionoknál lévő Volán buszmegállóban, a Ferenciek terén a Városnézőbusz-megállóban, a Gellért térnél a Budafoki úton, majd a budafoki helyszínek mellett lesznek. Egy buszjegy egész napos utazásra szól, a pincék között is fel és le lehet szállni.

A járatok óránként indulnak, az első járat reggel 10 órakor, az utolsó este 8 órakor indul Budapestről.

A menetjegy a buszon váltható, amelyet utad végéig meg kell őrizned!

A menetjegy felmutatásával egész nap utazhatsz a buszon, és belépőjegyként is szolgál a budafoki helyszínek kedvezményes programjaira.

Menetrend megtekinthető vagy letölthető ITT.

További részleteket ITT olvashatsz.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk