hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Nemsokára házhoz kérhetjük a McDonald's-os hamburgerünket?

Úgy tudni, Amerikában már idén megkezdi a házhoz szállítást a gyorsétteremlánc.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 02.

hirdetés

A változó fogyasztói szokásokkal magyarázta házhoz szállítási terveit a McDonald's franchise. A megújuló igények miatt a gyorsétteremlánc félmilliárddal kevesebb vendéget szolgált ki 2012 óta - írja a 444.hu.

A McDonald's a Financial Times értesülései szerint

Florida több városában már tesztelte a szolgáltatást, ezekben az Uberrel állt össze.

Elmondták: a próbaüzem sikeres volt, és hogy "más nagy nemzetközi piacaikon is" bevezetik majd a házhoz szállítást.hambi

A bevételek növekedését elsősorban az USA-ban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban és Kanadában várják. Ezekben az országokban a népesség 75 százaléka legfeljebb 8 kilométernyire él a legközelebbi McDonald's-tól, ami nagyobb garanciát nyújt arra, hogy az étel még melegen érkezik ki a megrendelőhöz.

hirdetés

Egyébként nem is annyira új ez a dolog, mint hisszük: Kínában, Dél-Koreában és Szingapúrban már rég van mekis házhoz szállítás. Saját sofőröket alkalmaznak rá.

A franchise stratégiai menedzsere, Lucy Brady szerint egy még kihasználatlan üzleti lehetőségről van szó, ami globálisan 100 milliárd dolláros piacot is teremthet.

A McDonald's saját mobilappot is akar fejleszteni a házhozszállításhoz, amit az év végéig 20 ezer amerikai éttermében be is vezetne.

Ha érdekesnek találtad a hírt, oszd meg!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk