hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Nem hiszed el, mit kért a Mekiben a világ legfárasztóbb vevője

Nem egyértelmű, hogy csak tesztelte a személyzetet, vagy tényleg elment az esze... Mindenesetre az eredményt ki is posztolta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 15.

hirdetés

Bárki, aki valaha is dolgozott a vendéglátásban, tuti, hogy találkozott már problémás vendéggel. Mondjuk olyannal, aki rendel egy jó adag húsos kaját, de kéri, hogy tofuval helyettesítsék a húst.

Mégis mit lehetne tenni? A vendégnek mindig igaza van.

"Kitűnő választás" - mondod, aztán bemész a konyhába kidühöngeni magad.

Viszont ritka esetekben előfordulhat, hogy visszanyal a fagyi, és a vendég rosszul jár a saját, kekeckedő rendelése miatt.

A történet egy férfiról szól, aki egyik nap bement egy Mekibe, és rendelt egy hamburgert. De nem akármilyen feltételekkel. Szerette volna ugyanis, ha néhány hozzávaló kimarad. Ez persze nem nagy ügy, sok ember van, aki nem szereti az uborkát vagy a ketchupot, vagy éppen a mustárt... vagy a bucit...vagy magát a hamburgert.

hirdetés

Nos, igen... így pedig maradt egy szelet sajt az egészből.

A Merchant nevű Twitter-felhasználó osztotta meg saját rendelését Twitteren. És ő valóban csak a sajtot kérte! Elég nagy vágyat érezhetett azután a sajtszelet után, ha képes volt érte egy rendes hamburger árát kifizetni...

Bár jó tudni, hogy rendelhetsz sajtburgert a hozzávalók nagy része nélkül, de azért van olcsóbb módja is, hogy sajtot egyél, nem?

Minket az eset egyébként az Üvegtigris legendás jelenetére emlékeztetett:

Forrás: Mirror


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk