hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Nagyon kevés kell a tökéletes testhez – egy fitneszceleb őszinte vallomása

Anna Victoria végre megmutatta, hogy ő is olyan, mint egy átlagos fiatal nő. Közösségi oldala sokaknak segít, hogy mások is elfogadják magukat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 26.

hirdetés

A 28 éves Anna Victoria a közösségi oldalán is leírta, hogy ne legyenek a lányoknak illúziói: a magazinban látható képek egyáltalán nem a valóságot adják vissza. Az irigyelt modellek sem tökéletesek, csak éppen profi módon csinálnak fotókat róluk, amikkel a lapok azt közvetítik, hogy ez az ideális, így kell kinézni. Pedig valójában nem ilyenek a modellek se.

A blogger ennek bizonyítására saját magáról készített képeket.

Ezeken megmutatja, hogy milyen "a valóság", hogy néz ki rossz fényviszonyok között és milyen a látványa jobb világításnál. Vagy hogy mennyit számít a "beállás", a tökéletes póz, és milyen lesz, ha "normális" testhelyzetben áll, vagy ül. Már ezekből is látszik, hogy hatalmas a különbség. És akkor ezek még nem műteremben, profi felszereléssel készültek.

Persze csak lámpákkal, világítással nem oldható meg az esztétikus kinézet. Ehhez sokat kell tenni, és mint írja, akarni is kell. Ki kell tűzni célokat és azokért meg kell dolgozni.

hirdetés

Fontos a megfelelő étrend, a bőséges folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás, ezek nélkül nem lehet küzdeni a kilók vagy a narancsbőr ellen.

Azt is elárulta, hogy ő sem elégedett a testével, mert a karján narancsbőr van. De a krémeket nem ajánlja, mert azok csak átmeneti hatást tudnak elérni, a hosszabb távú segítség az egészséges életmód, és saját magunk elfogadása. Ő sem örül a hibájának, de nem is utálja magát emiatt.

Sok nő kétségbe esik, hogy az évek múlásával a teste megváltozik. Ám Anna szerint ezen nem kell szomorkodni, mert ez az élet velejárója. Ha megteszünk mindent azért, hogy aktívak és fittek maradjunk, akkor is bekövetkezik egy idő után a változást. Ezt ugyan úgy tudomásul kell venni.

Nem szabad sanyargatni a testet, hanem inkább örülni kell annak, hogy jól működik.

Közösségi oldalán is ezt a hozzáállást igyekszik a többi nővel elfogadtatni, bejegyzései nagyon népszerűek, nem véletlen, hogy 1,3 millió Instagram-követője van.

Forrás: 9gag

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk