hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Minden nap összeöltözik az álomházaspár

Kim Kardashian és Kanye West elbújhatnak a japán házaspár mellett. A férj és a feleség rendszeresen összeöltözik, de nem is akárhogy – kifutókon lenne a helyük!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 08.

hirdetés

Bon és Pon néven használja ez a középkorú, japán házaspár az Instagramot, ahol rendszeresen osztják meg a kreatívan összerakott, a másik ruhájával harmonizáló öltözetüket. Harminchét éve házasok, ragyogóan mutatnak egymás mellett: koruk ellenére a legmenőbb modellek is példát vehetnének róluk.

Három hónapja hozták létre az Instagram-fiókjukat, és már 80.000 követőt gyűjtöttek össze. Letisztult, egyszerű fotóikkal elnyerték az internet szerelmét.123

Visszafogott színhasználat, egyszerű minták és jól eltalált kiegészítők jellemzik a stílusukat, amit átfogóan nevezhetnénk nagyvárosi, felső osztálybeli eleganciának. Láthatóan kevés színt használnak: piros, kék, szürke, fekete és fehér van a palettájukon – inkább a mintákkal variálnak.

A képaláírásaikból kiderül, hogy kedvenc márkáik az UNQLO és a Comme Des Garcons, amelyek a drágább kategóriába tartoznak, de a helyi, olcsóbb boltokat sem kerülik el. Stílusérzékük mellett még humorok, öniróniájuk is van: előszeretettel használják a #whitehair (fehér haj), a #silverhair (ezüst haj) és az #over60 (60 fölött) hashtageket.4567

Ha te is elismered, amit a pár csinál, oszd meg a cikket!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk