/eletstilus/milyen-fiu-vagy-ferfi-kell-a-magyar-lanyoknak/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Milyen fiú vagy férfi kell a magyar lányoknak?

Kiverte a biztosítékot a Facebookon egy cikk, ami szerint a magyar lányok külföldi pasikra hajtanak a Szigeten. Utánajártunk.

Link másolása

hirdetés

Nekünk a magyar lányok a legszebbek, ám a kérdés, hogy ők kit választanak. A hvg.hu szombaton megjelent cikke szerint a magyar csajok kifejezetten vadásszák az angol, olasz, francia pasikat a Szigeten. "Találkoztunk olyan magyar fiúkkal, akik angolnak adták ki magukat a hódítás kedvéért" - írják.

Megszólaltatják például Zsófit, aki azért érkezik minden évben, mert egyszerűen nem tud betelni a külföldi pasikkal, „olyan mások, olyan izgalmasak, nem baj, ha minden napra jut egy újabb!” És idézik Laurát, aki szerint a franciák például "a legtermészetesebben lazák, van bennük egy bizonyos fokú felsőbbrendűségi érzés", emiatt szereti és utálja őket egyszerre. Szerinte egyébként a magyar lányok egy része azért megy a külföldi srácok után, mert ők úgyis elmennek, nem kell tehát egy hosszú távú kapcsolatba belebonyolódni.

IMGL0850

Bár a cikk szerzőjének aligha lehetett ez a szándéka, a facebookos kommentekben hamar elszabadultak az indulatok. Több százan szóltak hozzá a témához.

hirdetés

"És csodálkoznak, hogy mindenki könnyűvérű kurvának tartja a magyar nőket" - írja például Tamás. "Sok ribi!" - vonja le a tanulságot Zoltán. "Ezekből lesz a nemibeteg genereció, szégyen, bár megérdemlik, hogy betegek legyenek egész életükre!" - küldi jókívánságait Pál.

"Megkérdeztek 10-20 embert a szigetről és máris a teljes magyar női populációról vonunk le bántó következtetéseket? Egyébiránt az a véleményem, hogy ha valaki egyéjszakázik, édesmindegy, hogy milyen származású az illető, akit választ, nem lesz sokkal erkölcsösebb egy magyar partnertől." - ez már Viola véleménye. Bandi is árnyalja a képet: "Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ilyen nagy lenne-e a felháborodás, ha a külföldi lányokra vadászó magyar fiúkról születne egy hasonló cikk. Le merem fogadni, hogy a tinilányokat most könnyedén lekurvázó erkölcscsőszök még büszkék is lennének. Pedig mi is a különbség?"

_DSC3344

Kíváncsiak voltunk, hogy tényleg csak néhány kiragadott példa alapján íródott a cikk, vagy a magyar fiúknak ideje feladniuk?

A vasárnap délutáni ébredezős hangulatban kérdezősködtünk a Szigeten. Nézzük, mit gondolnak a kinti lányok a témáról!

Találomra szólítjuk meg a fesztiválozókat. Dominika (19) nagyjából ugyanazt mondja, mint a hvg-n megszólaltatott lányok. Ő a külföldi fiúkat sokkal nyitottabbnak látja, ezért szívesebben ismerkedik velük. "Szerintem ők sokkal közvetlenebbek, és könnyebb velük megismerkedni. Nekem ők jönnek be!" Barátnője, Regina (18) azonban vitatkozni kezd vele. "Aki messzebbről jön, nem gondol semmit igazán komolyan, hiszen ők csak szórakozni jöttek ide, a lányokkal is."

A mindössze 16 éves Gerdának, ez az első fesztiválja. Azt mondja, ő szintén a külföldieket preferálja, neki ők tetszenek jobban. Egyéjszakás kalandokba azonban semmiképp sem bonyolódna, mert számára fontos a folytatás. A mosolygós, szintén csupán 16 éves Lidi egyértelműen a hazait szereti, szerinte könnyen rossz vége lehet egy külföldi fiúval folytatott kalandnak.

IMG_7064

IMG_7622

Azt, hogy a Szigeten gyakori a külföldi-magyar románc, mindenki megerősíti. Ami nem is csoda, hiszen eleve rengetegen vannak, és bulizni, ismerkedni jönnek Budapestre. A legtöbben nagy társasággal, amiben a fiúk általában többen vannak, és bátrabban is próbálkoznak.

Az ilyen kapcsolatokba beleugró lányokat több fesztiválozó szerint a pénz is motiválhatja. A pultosként dolgozó Edina (26) szerint a külföldi férfiaknak mindig is akadt társasága. „Múltkor bejött néhány arab srác, mire kivittük nekik a piát, már körülöttük voltak a csajok.” - meséli. "Igazából nem az a lényeg, hogy külföldi legyen, a magyar pénzes pasikra is ugyan úgy nyomulnak a csajok" - teszi hozzá Kati (22).

Viki (38) rendezvényszervezőként dolgozik, munkájából adódóan külföldön is élt, ezért kicsit bővebben tudott mesélni nekünk az ottani kapcsolatokról.

„Több olyan lánnyal találkoztam kint, akik nagy lehetőséget láttak a dologban, de nem azt kapták végül, amire számítottak.” Kulturális szakadékról, eltérő szokásokról és vallásról beszél, amit sokan nem vesznek figyelembe egy-egy fesztiválszerelem hevében. Ő egyértelműen nem kezdene külföldi pasival.

A kép tehát igazán vegyes. Rövid túránkon is sokféle lánnyal és sokféle hozzáállással találkoztunk. Ami biztos, általánosítani aligha érdemes.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk