hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Mellbe vágó problémák II.

Ezúttal a dús keblűeknek segítünk a legjobb bikini kiválasztásában. Elmondjuk, mi a teendő.
Kovács Marcella cikke a a Stíluskommunikáció blogon - szmo.hu
2014. július 05.

hirdetés

Ahogy ígértem a múltkor, most sorra vesszük, mire érdemes figyelni a nagy(obb) mellű hölgyeknek, ha kétrészes fürdőruhát vásárolnak. Az tény, hogy a felhozatal nem túl változatos, sem fazonban, sem mintában, de a feladat az, hogy a rendelkezésre álló darabok közül a számunkra legmegfelelőbbet válasszuk ki.

Érdekes egyébként, hogy ahogy kerestem az interneten a fotókat, a legtöbb plus size fürdőruha felső olyan fazonnal készült, ami egyáltalán nem kényelmes a nagyobb méretű nőknek: szépek, szépek, de kétlem, hogy egy teljes napon át viselve nem vág be itt vagy ott, nem csúszik le, vagy elkerülhető vele a villantás.

Mire figyeljünk tehát?

Mi az a Stíluskommunikáció?

Egy olyan blog, ahol nem a divat diktál, hanem valami, amit sokan szeretnének megszerezni, magukon tudni, annak társaságában lenni, de szinte olyan illékony, mint a parfüm illata a tavaszi utcákon. Letisztult, stílusos darabok után vadászunk, miközben engedjük, hogy minden öltözék kifejezze viselőjének személyiségét, az üzenetet, amivel nap mint nap kiállunk a világ elé, hogy lássa, kik is vagyunk valójában.

hirdetés

marcella

A cél az, hogy stílusos megjelenésben ott legyen ne csak a brand-ek kéznyoma, hanem a sajátunk is. Nőké és férfiaké egyaránt. Mindebben Kovács Marcella stílustanácsadó segít eligazodni.

1.

Az egyik legfontosabb kérdés: a pánt! Legyen széles, hogy tartson, hogy ne vágjon be, és ha lehet, inkább a vállaidon fusson végig, mintsem a nyakadat fonja körbe: hidd el, így kevésbé fogja terhelni a felsőtestedet!

egy

ketto

2.

A melltartónak legyen tartása. A háromszög melltartókat és a csőtop-szerű felsőket hagyjuk meg a kisebb méretekkel bíró hölgyeknek.

3.

Legyen benne merevítő. Az tartást ad neki, formálja, és hidd el, egyáltalán nem kényelmetlen.

harom

negy

4.

A szivacs szintén szép formássá segíti a melleket - ne a vastag push-up szivacsra gondolj, hanem az egészen egyszerű, vékonyabb kivitelre. Ez kifejezetten jól jön akkor, ha a fürdőruhád színe fehér, és mondjuk vékonyabb anyagú... ugye tudod, mire gondolok?

5.

Olyan darabot válassz, ahol nem sajnálták az anyagot! A kétes minőségű anyag a víz, a napsütés, a mozgás hatására könnyen adja majd meg magát, elveszti rugalmasságát, tartását, és azon túl, hogy kényelmetlen lesz viselni, még idegesíteni is fog, hogy mikor történik vele valami látványos baleset!

ot

6.

Minták, fazonok és színek kérdésében, ha az a cél, hogy ne nagyítsuk tovább azt, ami már eleve nem kicsi, akkor kövessük a Mellbevágó problémák I. részében leírtak ellenkezőjét.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk