hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Megnyílt Magyarország legnagyobb virtuálisvalóság-központja

A főváros központjában található Play VR Budapestben 200 négyzetméteren próbálhatod ki a legújabb VR-eszközöket.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2017. november 07.

hirdetés

Október végén hivatalosan is megnyitotta kapuit az első magyar multiplayer virtuálisvalóság-szórakoztatóközpont, ahol lehetőséged nyílik csapatként átélni egy zombiapokalipszist, vagy felfedezni a mélytengeri élőlényeket. VR-játékokat minden stílusban találsz: az egyszerű ügyességi játékoktól kezdve az intenzív akciójátékig. A játékok pedig 8 éves kortól játszhatóak.

A VR-központ a legújabb VR-technológiákat alkalmazza, amelyek annyira pontosan követik a fej és a test mozgását, hogy teljesen természetesen hatnak, és nem okoznak szédülést. A VR-centrum régiós szinten is egyedülálló, mivel egyszerre akár 6 személy szobaléptékű VR-játékát teszi lehetővé. Így családi és baráti programnak, szülinapi meglepetésnek vagy csapatépítésnek is szuper lehet. A játékokról ITT olvashatsz bővebben.IMG_2465

A VR-központ a 3 legnagyobb gyártó VR-szemüvegeit vonultatja fel.

Kipróbálhatod a HTC Vive, Oculus Rift és PlayStation VR készülékeket:

Összesen 8 db VR Headset, 6 db HTC Vive, 1 db Oculus Rift, 1 db PlayStation VR található a központban. A helyről, az árakról és a játékokról ITT olvashatsz.

hirdetés
IMG_2846
Nyílt nap a Play VR Budapestben

November 10-én, most te is kipróbálhatod ingyen, milyen is a virtuális valóság. Minden érdeklődőt várnak, aki nyitott egy új, interaktív szórakozási lehetőség kipróbálására. A részvétel ingyenes, azonban regisztrálnod kell!

Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 5.

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök: 11-21, Péntek - Vasárnap: 10-22

Részletek ITT!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk