hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Megmutatta a fitneszmodell, hogy néz ki egy hónap zabálós vakáció után

Felhívta rá a figyelmet, hogy a neten látható szuper fotók nem feltétlenül tükrözik a valóságot. Őszintén írt arról is, mit gondol a tökéletesség hajszolásáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 23.

hirdetés

Újabb Instagram-sztár, ezúttal egy fitneszmodell rántotta le a leplet a tökéletes Instagram-fotókról, és hívta fel a figyelmet rá, hogy a "tökéletes" nem létezik. Emily Skye szerint mindenkinek az egészségre kellene összpontosítania - mentális és fizikai értelemben is - és arra törekedni, hogy magából a legjobbat hozza ki.

A modell nyíltan megírta, hogy azok a képek, amiket a neten és magazinokban látunk, nem mindig tükrözik a valóságot. Elárulta azt is, hogy milyen sokat lehet csalni a világítással, egy jó szögből készített képpel, vagy akár a Photoshoppal is.

"Néha úgy nézek ki, mint a bal oldali képen - néha úgy, mint a jobb oldali fotón." Azt írja, nincs ezen mit titkolni, szégyellni, ez így normális.

Egy hosszú, 1 hónapig tartó nyaralás utáni fotót állította párba egy a nyaralás előtt készült képpel. A modell azt írta, egy hónapig azt ette, amit csak megkívánt - és élvezte. Felszedett némi pluszt ezalatt, de nem bánja.

Emily Skye - Health & Fitness (@emilyskyefit) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

Szerinte túl sok ember küzd a "tökéletességért", bármi is legyen az. Saját bevallása szerint ő nem tökéletes, és már sajnálja, hogy régen bántotta magát azért, amiért nem tökéletes.

"
Nem tagadom, szeretek jól kinézni, mint mindenki más is, de az nem egészséges, ha ez rögeszmévé válik és az önértékelésünket nagyban befolyásolja a külsőnk

- írta a fotóhoz.

Az instagramon megosztott fotómontázsát már több mint 70 ezren kedvelték.

Emily egyébként osztott már meg ehhez hasonló posztot régebben is.

Ehhez a képhez azt írta, "várandós, egy desszert-gyermek van a hasában":

Te mit gondolsz erről?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk