hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

20 jel, amiből megtudhatod, hogy megcsal-e a párod

Ha az utóbbi időben többet is tapasztaltál ezek közül, és furcsán kezdett viselkedni, akkor valószínűleg félrelépett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. január 04.

hirdetés

Akad néhány olyan jel, amely arra utal, hogy a párod hűtlen. Ha az alábbiak közül többet is tapasztalsz egy ideje, és úgy látod, hogy megváltozott a párod viselkedése, a kapcsolatotokhoz való hozzáállása, akkor nagy valószínűséggel félrelépett. Érdemes ezt vele minél előbb tisztázni.

Neked is jobb, ha tudod, hányadán álltok. Ha megcsalt, akkor az már a te döntésed, hogy ezek után mellette maradsz vagy szakítasz.

Azért érdemes kibeszélni mgatokból a problémáitokat, még a hűtlenkedést is, mert ha az okokat felderítitek, abból mindketten sokat tanultok.

Nézzük, milyen jelekből tudhatod, hogy megcsalt a kedvesed!

1. Célozgat a szakításra

hirdetés

Ahol a kapcsolat rendben van, ola ilyesmi fel sem merül. Ha azonban a párod elejt egy-egy célzást arról hogy külön is folytathatnátok az életeteket, akkor az minden, csak nem bizalomgerjesztő. Talán már jó ideje fontolgatja a szakítást és már van is valakije.

2. Szótlanabb lesz, és nem lehet belőle kihúzni, mi baja

Amikor a kapcsolatban korábban ilyesmi nem fordult elő, nem volt látványos összeveszés, nem történt bántalmazás (verbálisan sem), ám az egyik fél megszakítja a kommunikációt, akkor az a távolodás jele. A titkolózás pedig sajnos azt jelzi, hogy van mit titkolni.

3. Féltékenykedni kezd

Hűtlenkedőknél elég gyakran előfordul, hogy szimatolni kezdenek a párjuk után. Az esetek egy részében azért, mert magukból indulnak ki, és azt hiszik, hogy te is félreléptél. Az esetek többi részében azonban a saját csapodárságukat akarják leplezni azzal, hogy a másikra terelika figyelmet és őt gyanúsítgatják.

Ez egy idegőrlő játszma, amely egyre durvábbá válik, ahogy egyre jobban bepörög a megcsaló fél, tapasztalt emberekként nem tudunk jobbat javasolni: a saját érdeketekben érdemes inkább szakítani.

4. Váratlanul kedvesebben viselkedik, mint azelőtt

Ha minden előzmény nélkül negédessé válik, figyelmesebbé, bókolni kezd és megpróbál a kedvedben járni, annak a jele lehet, hogy lelkiismeretfurdalás gyötri a hűtlenség miatt.

A félrelépés gyakran azt jelzi, hogy valami nem működik egy kapcsolatban. Talán a szexuális együttlétek maradtak el, talán nem tudta veled tisztázni a problémáitokat, nem figyeltetek eléggé egymásra.

Előfordul, hogy együtt élő/házas párok esetében azért keveredik kaladba az egyik fél, mert a másik nem hajlandó tudomásul venni, hogy a kapcsolatnak vége, nem akar szakítani, és nem hajlandó elköltözni sem.

Sajnos az sem ritka, hogy van, aki nem tud felelősségteljesen, felnőtt módjára viselkedni egy kapcsolatban, képtelen tartósan kötődni bárkihez, ezért válik hűtlenné.

5. Egyre kevesebb időt tölt otthon

És az együtt töltött idő sem kellemes.

6. Újabban elvonul, ha telefonál,

soha nem hallod kivel és mit beszél. Korábban ezt nem csinálta? Előtted beszélt a családjával, barátaival? Hm...

7. Megijed, ha utána viszed a telefonját,

és onnantól fogva még a vécére sem megy nélküle.

8. Megváltoznak a szokásai

Mintha nem is ugyanaz az ember volna, mint akivel összejöttél.

9. Ingerülten reagál a kérdésekre

Visszakérdez, idegesen rákérdez, miért faggatod, azzal gyanúsít téged, hogy vallatod? Pedig csak azt kérdezted tőle, mikor ér haza? Amennyiben tényleg nem rossz szándékkal, nem szemrehányón kérdezted, és nem a piszkálódás volt a célod, akkor nem kellene így reagálnia.

10. Azon kapod, hogy magyarázkodik és hülye történeteket talál ki

Ha idétlen sztorikba bonyolódik arról, miért ért haza későn, miért nem jött el egy találkozóra, ne legyenek vele kapcsolatban illúzióid.

11. Már nem először kapod hazugságon

A normálisan működő harmonikus kacsolatok alapja a bizalom és az őszinteség. Nem kell minden gondolatotokat megosztani egymással, lehetnek külön programjaitok, de amikor hazudozni kezd valaki, és átveri a másikat, az nem korrekt. A hazudozás meglehetősen gyakran és pontosan jelzi a hűtlenséget.

12. Nem kérdezhetsz rá, mit csinál egész nap, de ő a 24 órád minden percével elszámoltat téged

13. Bár korábban nem volt jellemző rá, úgy viselkedik, mintha depressziós volna

Morcos, nyúzott, kedvetlen erőtlen.

14. Egy ideje már nem szexeltek, a közeledésedet elutasítja

Annak mindig oka van, ha egy férfi vagy egy nő hónapokig, fél évekig vagy akár évekig (!) megfosztja a párját a gyönyörtől. Előtte jól működött a szex? Imádtatok szerelmeskedni? Akkor derítsd ki, miért fújt visszavonulót.

15. Húzza, halasztja az elköteleződést: összeköltözést, eljegyzést, házasságkötést, gyermekvállalást

16. Sok időt tölt a munkatársaival, túl sok a "céges rendezvény, meg a "túlóra"

Ha egyáltalán nem volt jellemző a munkahelyére, hogy sokáig kell dolgozni, és semmilyen változásról nincsen tudomásod a céggel kapcsolatban, akkor ez sajnos gyanús jel. Különösen akkor, ha extrém későn ér haza, és sűrűn fordul elő, hogy ittasan álít haza, azzal a szöveggel, hogy egy kicsit még beszélgettek és iszogattak a kollégákkal.

17. Már nem beszél a közös tervekről,

és igyekszik kicsúszni ezekből.

18. Egyre kevesebb közös programot szervez az ő barátaival

Mintha nem akarná, hogy találkozz velük. Talán titkol valamit?

19. Költekezni kezd, és egyre kevésbé látsz bele a pénzügyeibe

Ha közös kasszán vagytok, közös számlátok van, és hónapról hónapra nem tud elszámolni a költekezéssel, az elég rossz jel. Az sem biztató, ha az addig nagyvonalú párod hirtelen a fogához veri a garast, és rajtad kezd spórolni. Ezt azt jelenti, máshol, másra költ.

20. Újabban rád hagyja a háztartás gondját

Egyre kevesebbszer veszi ki a részét a takarításból? Már arra is lusta, hogy a szennyesét a mosogépbe dobja és elindítson egy programot? Fél éve nem láttál a kezében porszívót, és hegyekben áll nap mint nap a mosatlan, amit ő hagy a konyhában? Az érdektelenség jelezheti, hogy érzelmileg már kiszállt a kapcsolatból.

Te mit tennél még a listára? Miből lehet tudni, hogy hűtlenkedik a másik?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk