hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Létezik egy injekció, ami segíthet a női orgazmus elérésében

A módszert alkalmazó brit orvos szerint ez ugyanolyan orvosi ellátás, mint a szemüveg vagy a fogtömés, hiszen mindenkinek joga van a teljes élethez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 23.

hirdetés

Műtéti beavatkozás sem kell ahhoz, hogy végre minden nőnek orgazmusa lehessen. Ugyanis az injekció, amit Nagy-Britanniában egyre több nőn alkalmaznak, növeli a libidót, és fiatalabbá teszi az érintett területet. Igaz, mindezt borsos áron: a beavatkozás ára átszámítva 350 ezer forint körül van - írja az Independent.

Londonban dr. Sharif Wakil segít a nőknek, aki az injekció feltalálójától, dr. Charles Runelstől tanulta meg a kezelést. A negyvenperces kezelésről eddig nagyon jó visszajelzések érkeztek, úgy tűnik, sikeresen oldotta meg a nők szexuális problémáját.

Maga a módszer nem túl bonyolult, vérlemezkéket használnak a páciensek saját véréből.

Ezeket egy speciális centrifugába helyezik, ami jó minőségű, vérlemezkében gazdag plazmát állít elő. Ezt injekciózzák be később a női nemi szerv megadott területeire, a beavatkozás pedig többször is megismételhető.sharif

Dr. Sharif Wakil

hirdetés

„A vérlemezkében gazdag plazma olyan sejtmegújító növekedési faktorokat tartalmaz, amiket a vaginába injektálva a sejtekben javul a véráramlás. Az injekció elősegíti az egészséges szövetek növekedését is” – magyarázta dr. Wakil.

Az orvos eddig egyébként nagyjából kétezer beteget kezelt ezzel a módszerrel,

és eddig egyetlen esetben sem lépett fel komplikáció. Ugyanis itt is előfordulhat fertőzés vagy vérzés, azonban dr. Wakil pályafutása során erre még nem volt példa. Sőt, az elmúlt időszakban egyre nagyobb érdeklődést tapasztalt az injekció iránt. Szerinte ez a tudomány fejlődésének s a pozitív visszajelzéseknek köszönhető, azonban van még mit fejlődni ezen a téren is az orvos szerint.

Az orvos szerint azért is fordulnak egyre többen ehhez a módszerhez, mert régen volt orgazmusuk, amit most hiányolnak. Ráadásul többen inkontinenciával is küzdenek, a kezelés pedig erre is megoldást nyújt. Ezen kívül, másféle eseteknél is segítség lehet az új eljárás. A számok pedig megdöbbentőek, tanulmányok szerint például Nagy-Britanniában minden huszadik nő képtelen az orgazmusra, javarészt valamilyen rendellenesség miatt, és minden tizedik nő érez fájdalmat közösülés közben.orgazmus

A páciensek visszajelzései eddig nagyon jók. Dr. Wakil szerint sokan jelezték, hogy érzékenyebbé vált a nemi szervük, könnyebben felizgathatók, fiatalabb a bőrük a kezelt részeken, erősebb és gyakoribb az orgazmusuk, javult az inkontinencia-problémájuk, kevésbé fájdalmas a közösülés, és egyáltalán képesek az orgazmusra.

Természetesen azt sem tagadja, hogy nem mindenkire van ugyanolyan hatással a beavatkozás,

hiszen ez is függ a kortól, a kezelt probléma súlyosságától és az esetleges hormonproblémáktól. Ez sem egy csodaszer, azonban sokat segíthet, illetve a kúra megismételhető abban az esetben, ha több alkalomra van szükség a javuláshoz.

Az orvos rengeteg nőt kezelt már, húszévesektől egészen hatvan évesekig, és fontosnak tartja felhívni a figyelmet az előítéletekre a női orgazmus kapcsán. Szerinte ugyanis ezek megakadályozhatják a nőket abban, hogy őszintén beszéljenek erről a problémáról, ha bármi gondjuk van:

"

Ahogy öregszünk, a látásunk romlik, ezért szemüveget viselünk, a hallásunk is romolhat, erre hallókészüléket kapunk - és ez sem más. A női testnek ez a része rengeteg mindenen megy keresztül, a szüléstől kezdve a hormonális változásokig, menopauzáig vagy éppen az öregedésig. Természetes, hogy csökken az érzékelő képessége, azonban ez nem rendellenesség. Az az abnormális, ha nem is próbálunk tenni ellene semmit. Szerintem olyan negatív hatással lehet a női szexuális diszfunkció a nők életére, a családra, a társadalomra és a munkájukra, hogy az is a női bántalmazás egy fajtája.

Forrás: Independent


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk