hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

A 9 legfontosabb különbség lány és nő között

Az életkoron kívül - ami nem is a legfontosabb -, a viselkedésben különbözik legjobban egy NŐ a lányoktól. Egyik sem jobb vagy rosszabb, egyszerűen más.
Perepelica Claudia írása a Fashion Capital blogon - szmo.hu
2017. március 14.

hirdetés
Kövessétek Claudia blogját a Facebookon és az Instragramon, hogy le ne maradjatok a legújabb írásokról és fotókról!

Lehet valaki 18 évesen érett és gyönyörű nő, aki a kisugárzásával és tudásával mindenkit levesz a lábáról és lehet valaki 45 évesen hercegnő-szindrómás magamutogatós kislány, akinek a fegyvere még mindig a hiszti és a mellkirakás. Ahogy egyre idősebb vagyok és haladok az életemmel, úgy egyre fontosabbnak tartom, hogy a nőiességem is kiteljesedjen és a kislány szereptől egyre messzebb kerüljek.

Úgy gondolom sokban függ attól is a viselkedésünk, hogy milyen típusú párt választunk de alapvetően önmagunkkal kell elszámolnunk és férfi nélkül is tudnunk kell ragyogni. Így összegyűjtöttem pár pontot ami véleményem szerint megkülönbözteti a nőt a kislánytól.no_vs_lany1

1. Egy nő a lelkével csábít, a lány a dekoltázsával

Talán ez az egyik legszembetűnőbb különbség. Egy nő sohasem használja fegyverként a szépségét vagy a testi adottságait, mert egyszerűen nincs szüksége rá. Egy szép garbóban és szolid sminkjével is minden férfi ráfigyel, mert hozza magával az energiát és érezni lehet, hogy ez a nő intelligens. Nem feltűnősködik, háttérben marad és mégis mindig ő van a középpontban.

Hogy csinálja?!

hirdetés

Ezek azok a belső értékek, amiket az a leányzó, aki bepiálva tántorog a szombat esti éjszakában, és fenekét, mellét kirakva reménykedik, hogy egy sikeres férfi meghívja egy szódára, sohasem fog megérteni.

2. A nő soha nem dobálózik az értékeivel, míg a leányzó felelőtlenül adogatja magát

A testi érintkezés és a szex is egy kulcsfontosságú pont egy kapcsolatban. Ne keverjük össze a prűdséget a tartással. Egy nő élvezi a testi együttlétet, de nem mindenkivel. Ruhákat ledobni egymás előtt mindig sokkal könnyebb, mint egymás gondolatait megszeretni. A nő ott szereti a testi érintkezést, ahol a lelkét simogatják és úgy lesz egységes. Ehhez kell egyfajta érettség, mert a testünk és a lelkünk sem játék.

A lányok sokszor gondolkodás nélkül felkínálják magukat és szomjaznak a figyelemre és a szeretetre, míg a nőnél a tisztelet a mértékadó és nem utolsó sorban az őszinteség.

3. A nő őszinte, a lány taktikázik

Egy nőnek nincs szüksége olyan kapcsolatokra vagy játékokra, amik nem őszinték, ahol kétszer át kell gondolnia, mit mondjon vagy hogyan cselekedjen. Ami a szívén, az a száján. Felnőttesen felméri, mi is kell neki valójában.

A lány ezzel szemben sokszor más arcot mutat, mint valójában és taktikákat választ. Az őszinte arcát elrejti és felvesz egy álarcot, nos... ami nem valódi.no_vs_lany2

4. A nőnek a stabilitás kell, míg a kislánynak a "rosszfiúság"

A lányok előszeretettel behódolnak a drámának a játszmáknak és az intenzív viharoknak. Az se gond, ha szemétként viselkednek velük vagy porig alázzák - a lényeg a “tűz” és a “szenvedély”. A nőnek a stabilitásra van szüksége és egy társra a "bad boy" helyett.

5. A nő sohasem versenyez mással, míg a leányzók folyamatosan hasonlítják magukat másokhoz

"Ki a szebb?! Neki szebb a feneke?! Jobban van felöltözve?!" Na ezek azok a kérdések, amit egy nő sohasem tesz fel. Nem érdekli a mostani barátja exbarátnője kinézete, és nem méregeti magát másokhoz.

Öntudatos és teljesen tisztába van azzal, hogy számára mi az előnyös. Természetesség híve, és minden mű dolgot messze elkerül.

A lányok pedig belső késztetést és frusztrációt éreznek arra, hogy még több sminket viseljenek, vagy pedig a hosszabb és feltűnőbb körmökre esküdnek. Folyamatos bizonytalanságban vannak a tükörrel és a lelkükkel kapcsolatban, és a környezettől várják a megerősítést - míg a nő önmagában megtalálja a válaszokat.

Ha érdekel a további 4 pont, amiben különbözik még a nő a lánytól, olvasd el a TELJES CIKKET!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk