hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Meghökkentő kísérlet: van olyan, aki nem ismeri fel a barátnője mellét és szemét fotóról

Párkapcsolatban élő férfiakat teszteltek, hogy mennyire ismerik a párjukat. Mutatjuk a videót!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 31.

hirdetés

Vajon ha lefotóznák a barátnőd melleit, és több másik képpel összetennék, felismernéd? Vagy a pasid rájönne, melyik a tiéd? Bizonyára azt gondolod, hogy ennél mi sem egyszerűbb, ám a Daily Mail videóriportja most megmutatta, hogy ez ennél jóval komplikáltabb.

Az önkéntes teszt során három férfit tettek próbára. Először szerelmük szemét kellett megtalálniuk a megadott négy fotó közül. A képek nagyon közeli fókuszúak, ezért csak a szemkörnyéket és a szemöldököt lehet látni rajtuk. Majd ezután ugyanígy egy női mellpárról keltett megállapítani, hogy melyik a barátnőjüké.

A dolog pikantériáját az adta, hogy mindhárman tartós kapcsolatban élnek. A videóban először feltűnő Chris 10 éve, a szemüveges Mark 2 éve, Aaron pedig egészen 15 éve van együtt a párjával.c3

A "vizsgázók" közül Mark előre kitudakolta, milyen módszerrel festi a szemeit Nicole. Aztán, amikor bedobták a mély vízbe, először úgy vélte, a megadott fotók közül egyik sem a lányt ábrázolja. Második pillantásra, bár némi hezitálás után, de sikerült eltalálnia a helyes választ. Ezzel nem aratott nagy sikert Nicole-nál, mert arra számított, Mark gyorsabban rájön a megoldásra. De annak örült, hogy a férfi legalább hallgatott a tanácsára, és sikerült a smink alapján ráhibáznia a helyes megoldásra.

Chris egyből rábukkant az őt megigéző szempárra, és viccelődni is kezdett: "A negyedik... Elég veszélyes tekintetnek néz ki. Lehet, hogy szociopata" – mondta, amire Erica nevetve reagált a felvételt látván: "Tudja, hogy az enyém." A 15 éve kapcsolatban élő Aaron pedig első blikkre helyes választ adott.

hirdetés

A mellek azonban fogósabb kérdésnek bizonyultak mindegyik pasinál – különösen Marknak. Először kiválasztott egy olyan képet, amelyik szerinte hasonlít Nicole-éra, de nem volt abban biztos, hogy a párja összébb tolja-e őket push up melltartóval. Ezután kiválasztott egy másikat, szintén helytelenül – Nicole zsörtölődött is miatta, hogy pont a legkisebbet. Azzal érvelt, hogy a nő mellei különállóak, de ha "összeszorítja" őket, akkor olyanok lesznek, mint az első képen láthatóak. Nicole nem csüggedt el párja rossz válaszán: szerinte Mark legalább szeretettel beszélt a cicijeiről.c2

Chris szintén ügyes volt: azonnal helyes választ adott. "Gázul fog hangzani, tudom, de ez egy szép, teljes csomag" – mondta mosolyogva Erica melleire, aki erre pirulva azt nyilatkozta, hogy ez a mondat elég ciki lenne, ha nem az övéi lennének valójában. Ezután Chris elárulta, hogy igazából az Erica mellén levő anyajegy leplezte le neki a helyes választ, amiről a nő viszont azt állította, hogy csak egy pattanás. Aaron egy picit itt többet hezitált, de ő is gyorsan megadta a helyes választ.

Csupán három férfi válaszaiból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, azonban a videó mindenképp jól érzékelteti, hogy minél hosszabb ideje van együtt két ember, annál könnyebben ismerik fel egymás apró testi jegyeit.

Íme a teljes videó:

via DailyMail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk