hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Kidobta a csaja, erre ő szexire gyúrta magát 134 kilóról

A 33 éves férfi bosszúból lefogyott, edzeni kezdett, és most fotókon pózol jelenlegi párjával.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 31.

hirdetés

Az elutasítás sosem egyszerű történet, és a legtöbb ember magába roskad, hogyha úgy érzi már nem kell a másiknak. De vannak olyanok, akik pont ilyenkor kapnak erőre - Miro Judt története is pont ilyen. A 33 éves férfivel 6 év után szakított élete szerelme életvitele miatt, pedig a srác önmagával sem volt kibékülve, hiszen 134 kilót nyomott ekkor.

Az angliai Wakfieldben élő férfi pár éve még szénsavas üdítőkön, csipszen, gyors kaján és édességen élt. De miután barátnője kirakta, és rájött, hogy már rég elhagyta azt a súlycsoportot, amit dundinak illik nevezni, úgy döntött, hogy saját kezébe veszi sorsának alakulását.

Miro exe nem hitte, hogy a férfinak sikerülni fog megszabadulnia a felesleges kilóktól, és bár nagyon bántotta minden, ami kettőjük között történt, a férfi elhatározta, hogy bebizonyítja volt barátnőjének: igenis le tud fogyni és változtatni tud az életstílusán.ilyenvoltkigyurta_magat

Az üdítőket, zsíros ételeket és édességeket csirkére, halra, tojásra és protein shake-re cserélte. Fogyását viszont nem akarta a véletlenre bízni, ezért személyi edzők tanácsát is kikérte, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni magából. Pár hónap leforgása alatt a férfi elkezdte látni a pozitív változást; 10 kilótól szabadult meg és teste egyre izmosabb lett.

De nem csak a testalkata változott meg ez idő alatt. Miro új szerelemre is lelt egy társkereső weboldalon. A kedvesével, Victoria Wilsonnal azóta együtt is élnek – és együtt is edzenek.

hirdetés

Miro elmondása szerint Victoria nagyon jó hatással volt rá; a lánynak köszönhetően megnőtt önbizalma, együtt járnak el sportolni, és mindennap motiválják egymást a diéta betartására.

A párt nézve, nem meglepő, hogyha felmerül a kérdés, vajon a lány Miróval lenne-e, hogyha az a 130 kiló ma sem izom lenne rajta. Miro elmondása szerint az 1 éve tartó szerelmük bizonyíték arra, hogy Victoria tényleg őt szereti, és nem csak kidolgozott felsőtestét.

Miro azért reméli, hogyha az exbartánője most meglátja őt az utcán vagy rákeres a Facebookon, akkor egy kicsit talán sajnálni fogja, hogy kidobta őt. Bár nem örül annak, hogy ez a kapcsolat az egészségtelen életvitele miatt ért véget, úgy érzi mégis megérte, hogy exe összetörte a szívét. Hiszen a fájdalom nélkül sosem élhetne ilyen boldog életet.szexiferfi

Forrás: ElitDaily


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk