/eletstilus/kiderult-melyik-szalloda-lett-az-alfoldi-regio-nyertese/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Kiderült, melyik szálloda lett az alföldi régió nyertese

Véget ért AZ ÉV HOTELE június havi versenye. A döntő szavazásban egy gyulai szálloda végzett az élen az Alföld környéke régióból.
hirdetés

Vasárnap délben lezárult az RTL Klub-on futó televíziós hotelverseny, AZ ÉV HOTELE június havi versenye, kiderült, hogy melyik szálloda volt a legszimpatikusabb a szavazók ebben a hónapban. A négy induló közül csupán egy szálláshely kapta meg A HÓNAP HOTELE, azaz a régió legjobbja címet.

A közönségszavazás nyertese a Komló Hotel**** ami a voksok 36%-át kapta a szavazóktól. Ez azt jelenti, hogy ez a szálloda egy lépéssel közelebb került az ÉV HOTELE cím elnyeréséhez, hiszen esélyt kapott arra, hogy a további hat régió nyertesével együtt megküzdjön a legjobbnak járó díjért.

Az alföldi régióban indult hotelek közötti verseny meglehetősen szoros volt, főleg, ami az első és a második helyezett közötti szavazatkülönbséget illeti. A második helyen végzett a szentesi Open Hotel**** csupán 4%-al maradt le a dobogó legfelső fokáról. A harmadik helyen pedig a csólyospálosi Csipkerózsa Parkhotel**** végzett, amely a szavazatok 23%-át zsebelte be.

Mondd meg Te, hogy melyik legyen júliusban az új régió legjobb hotele!

A hotelek kipróbálást a műsorvezető, Éry-Kovács Zsanna és a műsor tesztelői egy új régióban, az Észak-Dunántúlon folytatják tovább. Júliusban összesen hat hotelt láthatnak majd a nézők.

hirdetés

A vasárnapi adásban egy házaspárt, Edinát és Csabát ismerhették meg. A fiatalok kilenc évvel ezelőtt, egy közös munkahelyen találkoztak egymással. Sokáig hezitáltak, hogy vajon hogyan tovább. Miképp fogják összeegyeztetni a munkát a magánélettel, de végül nagyon ügyesen megoldották. És azt, hogy adtak egymásnak egy esélyt, természetesen egyáltalán nem bánták meg. Eljegyezték egymást, nem sokkal később össze is házasodtak. Első közös gyermekük is megszületett már, ő Dorina. A kétéves kislánnyal azonban még nem voltak közös nyaraláson, így ezen a hétvégén olyan helyszínt kerestek, ami alkalmas lehet egy családi kikapcsolódásra. Emellett Edina nagy álma is valóra vált, mert a műsor hűséges nézőjeként már régóta szerette volna tudni, hogy hogyan is zajlik a forgatás. Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE múlt heti adásáról, és kíváncsi vagy rá, illetve érdekel a két Észak-dunántúli hotel, akkor mindenképpen nézd vissza a műsor legutóbbi epizódját az RTLMost!-on.

Szavazz az Észak-dunátúli régió hoteleinek valamelyikére!

A héten erre a két szállodára adhatod le voksodat:

Hotel Piroska****

Az osztrák határtól 25 km-re fekvő négycsillagos szálloda Bük város központjában, kellemes környezetben fekszik. A szálloda fekvéséből adódóan az itt-tartózkodók könnyen be tudnak kapcsolódni a városi programokba, vagy akár az ingyenes hotelbusszal átutazhatnak az Európa szerte ismert Büki Gyógy- és Élményfürdőbe, ami csupán 2 km-re található a hoteltől. A szálláshelyen wellness részleg: 3 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, májustól szeptemberig pedig szabadtéri medence is rendelkezésre áll a vendégek részére. A hotel éttermében hazai és nemzetközi ételeket is felszolgálnak. Habár a szálloda nem kifejezetten gyermekbarát, mégis játszószoba, játszótér, babaágyak, pelenkázó asztal és játékok is várják a legkisebbeket.

További részletek ITT!

Hotel Kapitány Wellness****superior

A négycsillagos superior wellness szálloda közvetlenül a 84-es út mellett, történelmi környezetben, a több mint hét évszázada épült sümegi vár tövében fekszik. A családias hangulatú szállodában, keleties stílusú fürdő, hagyományos, illetve a kímélő konyhát szem előtt tartó étterem várja a vendégeket. A szálláshely környezete számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít, itt biztosan sikerül bárkinek az időben visszarepülnie. A sümegi vár tövében található Lovagi Arénában, vagy a Fedett Történelmi Rendezvénycsarnokban minden héten több alkalommal megrendezik azt a műsort, ahol minden néző szeme előtt elevenedik meg a középkor. A lovagi játékokat – mely a végvári hősök előtt tiszteleg – középkori lakoma követi, ahol a kor hagyományainak megfelelően az étkezés kézzel történik.

További részletek ITT!

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

A verseny hivatalos oldalán vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Voksolni megéri, hiszen aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden szavazat számít, hiszen ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió, azaz A HÓNAP HOTELE, majd AZ ÉV HOTELE.

A hét utolsó napján a hoteltesztelés tovább folytatódik az Észak-Dunántúlon

Vasárnap 12:15-kor az RTL-Klubon futó, AZ ÉV HOTELE című műsorban két újabb szálloda mutatkozik be. Először a tatai Kristály Imperial Hotel****, majd a Hotel Capitulum**** kerül Annamária és Lajos nagyítója alá, aki másfél éve ismerkedtek meg egymással.

„Én már a negyedik hónapban meg szerettem volna kérni a kezét” - mesélte a forgatáson János. A férfi végül úgy döntött, hogy ezzel megvárja az egy éves évfordulójukat, ahol Annamária azonnal igent mondott. Most az esküvőt tervezik, amelyre jövőre kerül sor. Rengeteg közös dolog van bennük, pl. egyikük sem szeret késni. Közös szenvedélyük az utazás, emiatt is jelentkeztek a műsorba, na meg azért, hogy megtalálják közös fészküket, ugyanis a pár életében nagy kérdés, hogy hol telepednek majd le. Lehet, hogy épp Tata vagy Győr és környéke ejti rabul a szívüket? Ha érdekel hogyan alakult a pár közös hétvégéje, és tudni szeretnél mindent a két Észak-dunántúli szállodáról, akkor mindenképpen nézd meg AZ ÉV HOTELE legfrissebb epizódját, vasárnap 12:00-kor az RTL Klub-on.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk