hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

36 év felett élvezik a nők a legjobban a szexet

Ha azt gondoltad, hogy fiatalabb korukban, akkor tévedsz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. augusztus 31.

hirdetés

Bár huszonévesen feszesebb és rugalmasabb a bőr, és sok szempontból a csúcson van az emberi test, és a szexuális élmények száma is általában ebben az életkorban a legmagasabb, a szex szempontjából mégsem ez az időszak a legjobb a nők számára.

Legalábbis egy kutatás alapján, amelyben 2600 nőt kérdeztek a saját testével és a szexualitásával kapcsolatban, ez az eredmény jött ki.

A válaszokból ugyanis kiderült, hogy

a határ a nőknél a 36. életév: ettől kezdve ugyanis minden addiginál jobban képesek élvezni a szexet, és konkrétan az orgazmusuk minősége is sokkal jobb, ráadásul gyakrabban is élik át, mint korábban.

Mindezeken túl még önmagukat, illetve a saját testüket is lényegesen vonzóbbnak találják, mint fiatalabb korukban.

hirdetés
people-2588172_1280

Fotók: Pixabay

A 36 feletti korosztályból a megkérdezettek 80%-a állította, hogy saját testével kapcsolatban magabiztos, és hogy szexinek érzi magát. Ezzel szemben a 25-35 évesek közül 10 nőből csak egy mondta, hogy igazán vonzónak érzi magát.

A húszas éveikben viszont általában jóval bizonytalanabbak a nők, koránt sincsenek még annyira harmonikus viszonyban a saját testükkel. A harmincas éveik végére azonban önbizalmuk kiteljesedik, és megtanulják elfogadni a testüket. Ez azt is jelenti, hogy kevésbé befolyásolja őket mások külseje vagy véleménye. Emellett nyitottabbakká válnak és hajlandóak új dolgokat kipróbálni.

A 36 év feletti korosztályban a legtöbb nő tudja, mit akar és nem fél elmondani vagy kérni azt. Ráadásul már sokkal öntudatosabbak, nem rendelnek alá mindent annak, hogy valakihez tartozzanak. Így például az olyan szexuális partnereket is sokkal kevésbé tolerálják, akik nem elég figyelmesek, ha a nők kielégítéséről van szó.beauty-2353625_1280

A felmérés azt is kimutatta, hogy az idősebb nők több előjátékot iktatnak be az aktus előtt.

Ez azt mutatja, hogy végig felelősen részt vesznek a szexben és elvárják, hogy partnereik teljesítsék igényeiket.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk