hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Kiderült: ennyien néztek pornót Valentin-napon

Az egyik legnagyobb ilyen oldal, a Pornhub utánanézett, mi történt február 14-én.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 22.

hirdetés

Vajon mekkora a pornóoldalak látogatottsága Valentin-napon? Az egyik legnagyobb ilyen oldal, a Pornhub utána is nézett, mi történt február 14-én.

Az eredmények szerint napközben nincs lényeges változás, estére pedig annyi, hogy a fiatalok egy része eltűnik - feltehetőleg azért, hogy a párjával legyen.

Számszerűsítve a következő megállapítások születtek:

Február 14-én a weboldal forgalma 17 százalékot esett vissza este 9-re.1

A visszaesés jelentősebb a női felhasználók körében, egy részük ugyanis már délután 2 órakor felhagy a pornónézéssel. Ekkor kezdődik a zuhanás, este 9-re pedig mintegy 22 százalékkal esik vissza a jelenlétük a honlapon.

hirdetés

Férfiaknál csak este 6-tól indult a csökkenés, és csupán 16 százalék lett.2

A legnagyobb visszaesés a 25-34 éves korosztályban látható: náluk este 10-ig majdnem az ötödével, vagyis 20%-kal csökkent a látógatók száma. Őket a 18-24 évesek követik, náluk hasonló zuhanás látható, a legkevesebben 23:00-kor voltak fenn a Pornhubon.

Legkevésbé a 45-54 évesek jelenléte csökkent: 12%-os beesést mutattak ki.34

Az oldalon nézelődök körében azonban megnőtt a Valentin-napi kifejezések használata: többen kerestek érzékibb, romantikusabb videókat. A keresőkifejezések élén nyilvánvalóan a "szerelem" szó állt, azt követte a "szenvedélyes", majd a "romantika".

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk