hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Kapsz egy speciális sisakot, és mindent kipróbálhatsz a virtuális valóságban

Szeptember végén a budapesti ÁRKÁD Game izgalmas programokkal vár. Lesz autószimulátor, Xbox ONE kioszkállomás, Retro PC, VR-állomás, GameArt kiállítás, és youtuberekkel is találkozhatsz.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2017. szeptember 25.

hirdetés

Az elmúlt néhány évben a virtuális valóság lett a technológiai univerzum egyik leggyakrabban elővett, és legtöbb ígérettel kecsegtető új, trendi fejlesztése. Ez nem is csoda egyébként, hiszen olyan vállalatok kezdtek foglalkozni ezzel a területtel, mint a Facebook, a Google, a Samsung, a Sony vagy a Microsoft.

Képzeld el, hogy felveszel egy speciális sisakot, és rögtön egy másik világban találod magad. Például egy középkori várostrom közepén, dinók között, egy idegen űrhajón vagy akár a víz alatt a bálnák között lebegve. Szabadon mozoghatsz bármerre, bármit megfoghatsz, megpiszkálhatsz és odébb tehetsz, úgy alakíthatod a teljesen valósághű környezetedet, ahogy akarod.Kép2

Többek között ezt az élményt is kipróbálhatod a 15 éves budapesti Árkád, Árkád Game nevű eseményén. Szeptember 29-én és 30-án, minden a virtuális valóságról fog szólni! Az ÁRKÁD mélyföldszintje ezen a két napon a játékok, az új telekommunikációs csodák próbatermévé alakul.

A kétnapos esemény változatos programjai mellett több, egy-egy eseményre dedikált állomáson lehet különböző látványosságokat, játékokat kipróbálni vagy figyelemmel kísérni.

Állomások

Autószimulátor PlaySeat

hirdetés

Xbox ONE kiosk állomás

Retro PC

VR állomás I. (Oculus Rift)

VR állomás II. (HTC WIVE / PS VR)

GameArt kiállítás

Minecraft

Skylanders

Cosplay bemutató és fotózkodás

Youtuberek dedikálása lesz a bevásárlóközpont 1. emeletén

Pénteken Doggy Andi és IceBlueBird lesznek a dedikálók, szombatra pedig még nincs meg a végleges 2 influencer. Cikkünket frissítjük majd!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk