hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Jelentkezz és legyél te is Nagykövet!

Céget vezetsz és jól jönne némi inspiráció, szakmai segítség, netán hírverés? OTP Business Nagykövetként ezt mind megkaphatod!
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2018. szeptember 12.

hirdetés

Bepillantottunk a kulisszák mögé az OTP Business Nagykövet Program forgatásán és meggyőződhettünk róla, hogy a szereplők nem statiszták, nem színészek, hanem olyan vállalkozók, akik valóban a bank ügyfelei és korábban is részt vettek kampányokban. Így Várbeli Tamás, a Babaszafari alapítója sem betanult szöveget adott elő a kamera előtt, amikor arról beszélt, hogy miért lehet előnyös nagykövetnek lenni, saját tapasztalatait osztotta meg. Kicsit talán lámpalázas volt, hiszen nincs akkora rutinja a filmforgatásban, mint a cégvezetésben, de mindenképpen hiteles szereplőnek bizonyult.

Nézd meg a forgatáson készült kisfilmünket:

Tamás sokak számára ismerős lehet, OTP fiókokban és reklámszpotokban is láthattuk már az arcát. OTP Business Nagykövetként most részt vesz az új kampányban és más cégeket biztat a bankkal való partnerségre. "A korábbi kampánynak köszönhetően egy olyan világba csöppenhettem bele, ami a saját kereteink között nem lehet volna elérhető.

Sok pozitív visszajelzést kaptunk, az ismertségünk is növekedett, úgyhogy mindenképpen jót tett a cégnek már a korábbi együttműködés is

Bízom benne, hogy ez most is így lesz, és hogy sok más vállalkozás is hasonló tapasztalatokat szerezhet majd" - mondta Tamás.

hirdetés

A forgatáson Fekete Szilárddal, az OTP Business főosztályvezetőjével is találkoztunk, aki elárulta, miért is tartja jó ötletnek a Nagykövet Programot: "Széles a spektrum, hogyan szerezhetünk információt ügyfeleinkről, alkalmazhatunk például adatelemzést. De mi sokkal jobban hiszünk a személyes kapcsolatok erejében, a beszélgetésekben." A projekt egyik legnagyobb előnyének azt tartja, hogy fél éven keresztül konkrét eseményeken személyesen beszélgethetnek az ügyfelekkel. "Igyekszünk majd megérteni az ügyfeleink igényeit, vágyait, észrevételeit, és szolgáltatásainkat úgy fejleszteni, hogy az számukra is hasznos legyen."

Tamás egyszemélyes vállalkozásként indította el a Babaszafari bababoltot, amely mára a folyamatos termékpaletta- és értékesítésfejlesztésnek is köszönhetően regionális jelentőségű céggé nőtte ki magát. Ebben nagy segítség volt számára a pénzügyi tanácsadás és a stabil pénzügyi háttér, amit az OTP Bank biztosított.

Na de hogyan lehet belőled is nagykövet?

Az OTP Business Nagykövet Programjának célja, hogy a bank hatékony és közvetlen párbeszédet kezdeményezzen ügyfeleivel. A klasszikus banki szerepeken túl a hitelintézet valódi, érdemi partneri szerepre törekszik a vállalkozókkal. További céljuk, hogy a piaci trendek, folyamatok áttekintésével feltérképezzék a vállalkozók igényeit, szükségleteit, amelyek megoldásában a jövőben még aktívabb szereplőként szeretnének részt venni.

A program a nyerteseit nem csak közös gondolkodásra hívja, de széleskörű kommunikációs tevékenységébe is bevonja majd. Részt vehetnek közösségi eseményeken, ahol inspiráló előadásokat hallgathatnak vezetői témákban, majd utána a témákhoz kapcsolódó workshopokon oszthatják meg gondolataikat.

Kik jelentkezhetnek a programra?

Bármely egyéni vállalkozás vagy gazdasági társaság (vezetője vagy pénzügyi vezetője) amely:

- Magyarországon van bejegyezve,

- érvényes adószámmal és magyarországi székhellyel rendelkezik,

- az OTP Banknál vezeti vállalkozói számláját.

A jelentkezők közül a szakmai zsűri 48 vállalkozást választ ki , amelyek 2018. október 18. és 2019. április 30. között vehetnek részt az OTP Business Nagykövet Programjában.

A pályázat benyújtására szeptember 23-ig van lehetőséged. További információkat a programról ITT olvashatsz!

.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk