hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Izgulsz a randik előtt? Íme pár technika, ami segít, hogy lelazulj

Te is unod már, hogy gombóc van a torkodban?
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2018. szeptember 20.

hirdetés

Valószínűleg nincs olyan ember a bolygón, aki ne izzadó tenyérrel és hevesen dobogó szívvel lépne be a randija színhelyére. Amennyiben aktív párkeresésben vagy, és már nagyon unod a folyamatos izgulást, célszerű kidolgozni egy biztos stratégiát, ami segíthet, hogy kellőképp lelazulj az alkalomra. Most összegyűjtöttünk 7 módszert, amit érdemes kipróbálnod!

1. Beszéljetek telefonon, mielőtt személyesen találkoznátok

Ha már hallottátok egymás hangját korábban, valószínűleg jóval oldottabb lesz a hangulat a találkozón is. Rengeteget segít, ha túlvagytok már az első közös nevetésen, az első mélyebb diskurzuson!

2. Képzeld el, milyen lesz majd a beszélgetésetek

Mielőtt elindulnál, vizualizáld, hogy is néz majd ki a találkozó: hogy üdvözlitek egymást, milyen helyre mentek, mikről beszélgettek? Ha felkészíted magad a részletekre, az sokat segíthet, hogy könnyebben ellazulj!

hirdetés

3. Készítsd elő a "randi szettet"!

Menj biztosra: szánj egy délutánt arra, hogy kitalálsz pár örökzöld randiszettet, amit bátran váltogathatsz ezeken az alkalmakon. Így garantáltan megspórolhatsz jó pár órát a nagy nap előtt.

4. Fogalmazz meg előre pár biztonsági témát

Minden randizó rémálma a kínos csend, amit könnyedén eloszlathatsz, ha felkészülsz pár biztonsági kérdéssel. Mindenki szereti az érdeklődő, nyitott embereket, kérdezd a hobbijairól, a kedvenc filmjeiről vagy a terveiről.

5. Gondold végig, miért vagy különleges

Ha esetleg önbizalomhiánnyal küzdenél, indulás előtt okvetlenül emlékeztesd magad, hogy egy igazi főnyeremény vagy. Bármilyen egoistán is hangzik, most (magadban!) gyűjtsd össze a legjobb tulajdonságaidat, és bátran sorold fel őket a tükör előtt.

6. Készülj fel a csalódásra is

Sajnos nem minden randi végződik happy enddel, és fel kell készülni az esetleges elutasításra is. Van, hogy csak az egyik fél érzi a kémiát, így jobb, ha nem rögtön jegygyűrűvel érkezel a találkozóra.

7. Ne felejtsd el: ez csak egy randi

... és nem az első, és nem is az utolsó lehetőség az életedben! Nem kell kétségbeesned, ha nincs első látásra szerelem. Minden embertől tanulhatunk valami újat, talán éppen ez a tapasztalat segít majd, hogy megtaláld az igazit.

Forrás: Elite Daily


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk