/eletstilus/itt-van-tibi-atya-dobozos-froccse-versenytarsat-kapott-a-dobozos-sor/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Itt van Tibi atya dobozos fröccse – versenytársat kapott a dobozos sör

A körülményes italkészítést egyszerűsíti Tibi atya új terméke, amely szinte egészen biztosan a nyári szezon nagy kedvence lesz.
hirdetés

Egyre divatosabb a fröccsfogyasztás. Ezért (is) vesszük magunkhoz a borból és szódából álló italt a kerti mulatságokon, nyaralók teraszain, balatoni vitorlások fedélzetén. Mert ez a legjobb – és mert magyar és történelmi. No meg, mert mostantól Tibi atyának köszönhetően dobozos formában is beszerezhetővé válik.

A magyar sajátosságnak tekintett fröccsöt forradalmasítja és viszi közelebb rajongóihoz Tibi atya. A népszerű és közismert – 1 300 000 követővel rendelkező – internetes figura most a legismertebb arányban (nagyfröccs) kevert változatban zárja fémdobozba a hagyományos italunk. A megfelelő arány kiválasztása persze esetleges, az alkotók a legnépszerűbb – és persze az általuk legkedveltebb – összeállítást vették alapul. A cél a tökéletes dobozos nagyfröccs megalkotása volt. Tibi atya esetében a dobozos fröccs piacra dobása nem csak „nettó” üzleti vállalkozás – de a legnemesebb értelemben vett misszió is: a közismert (és meglehetősen szabad szájú) internetes szereplő a fiatalok körében szeretné népszerűsíteni a nemzeti fröccsfogyasztás több évszázados hagyományát.

Ha kíváncsi vagy, milyen fröccs, és hol találod meg, lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk