/eletstilus/ilyen-ferfi-polokban-menozhetsz-iden-nyaron/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Ilyen férfi pólókban menőzhetsz idén nyáron

Sokféle trikót felvehetsz, de nem mindegyik áll jól. Segítünk eligazodni.
Forrás: Stilblog - szmo.hu
2017. július 30.


Link másolása

hirdetés
A Stilblog bloggerei design-megszállottként szinte minden szabadidejüket blogok, magazinok, tematikus kiadványok böngészésével töltik. Foglalkoztatja őket a design társadalmi szerepe, a fenntarthatóság és a design kapcsolata, az emocionális irányzatok és az értékmegőrző törekvések.

Figyelmük az elmúlt évek során egyre inkább a hazai tervezők és munkáik felé irányult, igyekeznek hát minél több hazai vonatkozású tartalomról, eseményről és értékről beszámolni.

"Meggyőződésünk, hogy jól működő, hasznos és elérhető tárgyak által tudunk csak hitelesen beszélni designról, általánosságban" - írják a blogon."

Nyáron az erősebb nem tagjai legszívesebben pólót viselnek, ha nem a munkahelyi dress code-nak kell megfelelniük. Szerencsére a pólók terén sok variációs lehetőség létezik, így nem kell uniformizáltan öltözködni. Ezekből a stílusirányzat lehetőségekből emelünk ki néhányat.

A sima, gallér nélküli póló lehet Jolly Joker a nyáron. A kerek nyakú póló sportos megjelenést ad, a V-nyakú póló nyújtja a nyakat és felsőtestet, így sokaknak nagyon előnyös.

A fehér póló bármilyen nyakmegoldással mindkét nemnél egy olyan klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Kék farmerrel, vagy homokszínű nadrággal egy tökéletes nyári outfit.

hirdetés
ferfipolo2

Minden stílussal összepárosítható a fehér póló: fölé vehetünk például egy kockás rövidujjú inget, ha galléros, illik az öltönynadrághoz is. Ugyanígy egy fekete póló is kötelező tartozéka a ruhatárunknak, bár a legforróbb nyári napokon inkább ne ezt válasszuk.

Érdemes elkanyarodni a galléros póló felé. A felső gombot gomboljuk ki, és máris laza és keresetlen lesz a megjelenésünk. A túlzásba vitt dekoltázs, azaz ha végig kigombolt az ing vagy póló, a hatalmas kivágású V-nyakhoz hasonlóan éjfél után egy hatalmas buliban mutathat jól.

Honnan ered a felhajtott gallér?

A gallér felállítása csak a golfpályán indokolt: eredeti funkciója az volt, hogy ne égjen meg a játékosoknak a nyaka.

Az athleisure idén mindent visz

A szezon kedvenc trendtémái a sportruházat, és a tengerész vonal – két klasszikus. Újonnan felfuttatott trend az athleisure, azaz a sportosság és a szabadidő laza keverése. Mind a női, mind a férfi divatban lehet most – gyakorlatilag – melegítőt hordani utcai viseletként: minden menő, ami edző ruházat a mindennapokban.ferfipolo5

A koptatott, természetes, pamutos fekete, szürke, palakék színek nagyon trendik. Ne lepődjünk meg, ha – akárcsak a farmereknél -, a pólóknál is rengeteg kőmosott, koptatott, szaggatott hatású darabbal találkozunk. A természetesség és lazaság, ami ezt a stílust jellemzi, kiegészül artwork-stílusú, esetleg kicsit graffitis mintákkal. Az idei vezető férfi stílusvonal tehát lezser, szabad és egyedi.

Jól passzolnak a most trendi pólókhoz a divatban ‘teljes polgárjogot’ nyert nagyméretű anorákok, széldzsekik, neonszínű részleteikkel és koptatott árnyalataikkal.ferfipolo3

Menő még idén a transzparens póló, amely esetenként szinte teljesen átlátszik. Remek megoldás fesztiválozáshoz, vagy laza bulihoz, de mindenhol máshol kilógunk majd a környezetükből benne.

Nagy kérdés idén a méret. Az oversize még mindig divat, ám ebben sem érdemes túlzásba esni. Végezetül, a pólónak nem kell passzentosnak lennie, hogy az összes izom kidomborodjon rajtunk, higyjük el, a lényeg így is látszik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk