hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Így néz ki egy nyolcgyerekes anyuka esti rutinja: Chloe már fél ötkor vacsorát főz

Az ausztrál édesanya olyan ügyesen oldja meg gyerekek lefektetését, hogy utána még a férjével is marad egy órája.
Fotó: Life with Beans/YouTube - szmo.hu
2021. február 03.

hirdetés

Chloe Dunstannak összesen nyolc gyermeke van, köztük egy ikerpár és hármasikrek is. Az elfoglalt anyuka most YouTube-on is megosztotta, mit jelent ennyi gyerkőcről egyszerre gondoskodni.

Az ausztrál édesanyának már 22 évesen három gyermeke volt férjétől, Rohantól, ám a következő években megszülettek az ikrek és a hármasikrek is - írja a Daily Mail.

Az így 10 főre duzzadt család életét mutatja be a videómegosztón, ahol több mint 230 ezren követik a mindennapjaikat.

Kiderült például, hogy a lefekvés előkészületei már fél 5-kor elkezdődnek - Chloe ekkor nekiáll vacsorát készíteni, különben elúszna a többi feladattal. Megfőzi a tésztát, míg az ikrek még a nap utolsó csendes pihenőjén vannak, az idősebb gyerekek pedig eltakarítják a játékhegyeket maguk után a nappaliban.

A gyerekek ezek után 6-kor ülnek asztalhoz, ekkor Chloe megeteti az ikerbabákat is. Ezt követően mindenki mehet fürdeni vagy zuhanyozni, és felhúzhatják az egyforma pizsamáikat, miközben Chloe a két legkisebbet is megmosdatja.

hirdetés

Végül mindenki felsorakozik a fésülködéshez, aztán a fogmosáshoz, míg le nem ülnek a szőnyegre, hogy Chloe felolvassa az esti mesét.

Amikor ez is megvolt, mind ágyba bújnak, ahol az idősebb fiúk még csendben olvashatnak. Chloe lefekteti a kicsiket, így marad egy órája a férjével relaxálni és valamennyit dolgozni, mielőtt a következő napon mindezt újrakezdenék.

“Az évek során egyszerűsödött az esti rutin, mivel az ikrek most már önállóan is fel tudnak öltözni. A hármasikrekkel babakorukban ez még nagyobb meló volt. Úgy gondolom, a nagycsaládos embereknek maguktól kell kikísérletezniük, hogy náluk mi működik a legjobban” - mondta az anyuka.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk