/eletstilus/igy-el-valojaban-az-a-fi-aki-csajokkal-lakik-egyutt/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Így él valójában az a pasi, aki csajokkal lakik együtt

Csábítónak tűnik a gondolat, hogy srácként kizárólag lány lakótársaid legyenek? Nos, akkor ki kell, hogy ábrándítsunk. Íme, erre számíthatsz!

Link másolása

hirdetés

Mindig is arról álmodoztál, hogy egyedüli pasiként összeköltözöl pár jó csajjal? Irigyled a haverodat, amiért nőkkel lakik együtt? Akkor most jól figyelj, mert csajként, a saját szemszögünkből kimondjuk az eddig elhallgatott, kegyetlen igazságot.

1. Hajszálak. Hajszálak mindenhol.

A hajszálaink sajnos tényleg mindig, mindenhol ott vannak, a legváratlanabb helyeken is. A padlón, a szőnyegen, a mosdókagylóban és a fürdőkád szélén alap, de durvább esetben rád mosolyoghat az asztalról, a mikróból, a kedves lakótárs boxeréből, ne adj isten szájából is. (A két utóbbi eset előtt mi is értetlenül állunk.)

2. „5 perc, és kész vagyok!”

Avagy az órákra befoglalt fürdőszoba. Valószínűleg egy örökkévalóságnak tűnik a várakozás, míg bejutsz egy fogmosásra, de nem tehetünk róla. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ebben a helyiségben egyszerűen elveszítjük az időérzékünket. Ezúton is elnézést kérünk emiatt.

hirdetés

3. Csak serényen, kis seprű

Tévedés, ha azt hiszed, csak mi teszünk azért, hogy emberek számára is élhető állapotban legyen a lakásunk. A nemek közti egyenlőséget sosem maxoljuk úgy ki, mint mikor takarítani kell.

csajokkal3

4. Nincs mindig kaja, ha hazajön a „ház ura”

Tisztázzuk: a lakótársaid vagyunk, nem a feleségeid. Semmi okod nincs az asztalra csapni, ha este a frissen készült, gőzölgő leves helyett a tegnapi maradékot vay kénytelen megenni – amit persze te főztél saját magadnak.

5. Alul semmi

Illetve mégis. Bármennyire is szeretnéd, (valószínűleg) nem fogsz csak úgy egy szál semmiben flangálni, se fürdés után, se nyáron, 40 fokban. De ami még ennél is elszomorítóbb: mi, csajok sem.

6. Segítsééég!

Mindig történnek olyan váratlan és sokkoló helyzetek, amiken mi nők nem tudunk úrrá lenni. Ilyen például egy falból kiesett szög, vagy egy hívatlan pók a sarokban. Csak remélni tudjuk, hogy a lakótársunk titkon valójában Superman, aki rögtön ott terem, ha baj van, és egy ötcsillagos mosoly kíséretében megmenti az életünket.

7. Azok a felejthetetlen éjszakák...

...nem a lakásban történnek. Sem teliholdkor, sem este 11 után nem változunk át háremhölgyekké. Nem legyezünk téged bazi nagy levelekkel, nem adogatunk a szádba szőlőszemeket, és nem csorgatunk a testedre olajat, amit aztán szexin elmasszírozunk rajtad.

8. A piros betűs napok

Na persze mi sosem hisztizünk, nem vagyunk nyűgösek, és mindig remek társaság vagyunk még azokon a napokon is, de ha véletlenül annyira mégsem, hát akkor nem irigyeljük szegény srácot. Ha pedig netalántán egyszerre menstruálnánk, akkor csak egy dolgot kívánhatunk: Uram irgalmazz!

csajokkal4

9. Szexi a tanga, csak ne kelljen kiteregetni

Képzelj el nagyon sok tangabugyit, és azt szorozd meg kettővel. Na, kábé ennyit kell kiteregetni (ja, merthogy azt is szokott) egy-egy mosás után, míg egy átlagos srácnak meg van a gépben két pár zoknija. Állítólag idegőrlő tud lenni. Hát, ha ő mondja...

10. Reggel sem ijed meg tőlünk

Ahogy Horváth Charlie is énekelte: „Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy”. Hát igen... Ezt szeretjük a legjobban a férfi lakótársunkban, hogy nem kell előtte megjátszani magunkat. Álmosan, kócosan, karikás szemekkel is kibotorkálhatunk a szobánkból, nem szól semmit, mert már úgyis hozzászokott a látványhoz. Ha meg még nem, akkor majd fog. Az viszont biztos, hogy nála jobban egy pasi sem tudja, hogy mennyire igaz az a mondás, miszerint csajokon a smink „ápol és eltakar”.

csajokkal2

+1.: a szüleink biztonságban érzik lány csemetéiket, hiszen mégiscsak van egy férfi a háznál, aki szerintük intézi a férfidolgokat, cserébe mi bevásárolunk, főzünk, takarítunk. Szerintük... :)

Mindkét nemhez tartozó olvasóinktól kérdezzük: egyetértetek? A véleményeket várjuk kommentben!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk