hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Hihetetlen: egy anya három ikerpár gyermeke is február 28-án született

Miután az orvosok szerint nem volt esély saját gyerekre, örökbe fogadtak egy ikerpárt. Majd még egyet. És végül megszületettek a saját babáik is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 01.

hirdetés

Az amerikai nő mindig is nagy családot akart, és megkapta annak ellenére, hogy sokáig úgy volt, hogy nem lehet saját gyereke. Mivel őt is örökbe fogadták, ő is az adoptálás mellett döntött.

Kétszer is ikrek kerültek hozzá, és végül sajátjai is születtek – a gyerekeket pedig olyan furcsa tulajdonság köti össze, ami első hallásra hihetetlennek tűnik.

VIDEÓ: a családról

Miután orvosai megállapították, hogy alig van esélyük saját gyerek nemzésére, Carrie Kosinski és férje az örökbe fogadás mellett döntöttek. Egy február 28-án született ikerpár került hozzájuk. Ám Kosinski még szeretett volna gyerekeket. A videóban elmondja, hogy mindig is nagyjából 18 gyerekről álmodott.ikrek

Újra ugyanattól az anyától fogadtak örökbe egy ikerpárt, akik – lássatok csodát – szintén február 28-án születtek.

hirdetés

És ha ez még nem lenne elég, nagy szerencséjükre végül mégis sikerült teherbe esnie, férjével ikreket vártak. Úgy tűnik, hogy a három nem csak magyar igazság – saját gyerekeik is február 28-án láttak napvilágot.fox_nyitokep

A házaspár így most hat lányt nevel, akiket nem lehet egyszerű megajándékozniuk, mivel mindegyiküknek ugyanarra a napra esik a születésnapja. Még ezzel a számmal sincsenek teljesen megelégedve, és örülnének, ha egy fiuk is lehetne.

Ha nem ez a világ legfurcsább összefüggése, akkor nem tudjuk, mi az.

Forrás: Little Things

Címlapfotó: Instagram


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk