hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Házasságban élő férfi árulta el a sírig tartó boldog párkapcsolat titkát

7 év házasság után fejtette meg a titkot, leírta, és most százezrek osztják meg a Facebookon az üzenetét.
Nyitókép: Facebook - szmo.hu
2016. november 15.

hirdetés

November 4-én fogalmazta meg a fiatal író, blogger, TED-előadó a véleményét a hosszú kapcsolat titkáról. Egészen pontosan arról, hogy miért nem ért egyet azzal az állítással, hogy a házassággal a férfiaknak csupán egyetlen egy nő jut az életük végéig.

Dale Partridge saját történetén keresztül mutatta be, miért gyönyörű a monogámia.kapcsolat

A feleségéről és a házasságáról szóló bejegyzésre milliók figyeltek fel. Hihetetlen népszerűségnek örvend a Facebookon, sőt a FOX, az InStyle, a Good Housekeeping, a Today és még megannyi hírportál beszámolt róla.

"A férfiakat annyira aggasztja, hogy a házasságuk miatt egyetlen egy nővel életük végéig. Ez egyszerűen nem igaz" - kezdte a bejegyzését.

"
Én egy 19 éves sziklamászóba szerettem bele, egy 20 éves állatbarátot vettem feleségül, 24 éves anyával alapítottam családot, 25 éves háztartásbelivel építettem farmot, ma pedig egy 27 éves bölcs asszony a feleségem

- írta.

hirdetés
love2

forrás: Pixabay

A férfi azt írja, hogy aki egészségesen gondolkodik, sosem fog ráunni arra az egyetlen nőre. Hiszen el a házassága során hitvese megannyi szép "változata" lesz a társa az évek során.

Végül zárásként azt írta:

"
Ne mondj nemet a házasságra. Mondj igent, mondj igent halálod napjáig.

Dale és felesége, Veronica hét éve házasok, két gyermekük van, hamarosan megszületik a harmadik is. A férfi szerint ez alatt az idő alatt mindketten sokat változtak, különbözőek és "sokfélék" voltak már.

Te mit gondolsz erről? Egyetértesz Dale-lel?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk