/eletstilus/hasznos-tippek-randizashoz-40-feletti-noknek/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Hasznos tippek randizáshoz 40 feletti nőknek

Elmúltál negyven és randira készülsz? No para! A cikkből megtudhatod mire figyelj és mire ne.
hirdetés
Azon embereket várjuk ide és az Instagramra, akik közelednek a negyven felé, vagy épp már elhagyták azt. Ahogy a Szex és New York-ban hallottuk: A negyven az új harminc. Bármit is jelentsen ez. Mármint a kor csak egy szám, a napunk meg olyan, amilyenné tesszük.

A múltkoriban, mikor szórakozni voltunk a barátnőmmel, szóval az egyetlen alkalommal idén, amikor kiszabadultunk a családi közegből, akkor rájöttünk valami nagyon fontos dologra. Na, jó, kis csúsztatás van az előző mondatban. Nem egyszer lépünk le valami jó helyre – pár órára, csak azért, hogy utána feltöltődve folytassuk az életünket. Mindenhol azt olvasni, hogy a nő, anyuka menjen el szórakozni, hogy élményekkel gazdag állapotban érkezzen haza, és újra fát lehessen hasogatni a hátán. Mondjuk, ezt az utolsó részt nem szokták hozzátenni. A lényeg, hogy kedves anyuka, lépj le, érezd jól magad, és térj vissza feltöltődve. Nem engedi az ujjam mellőzni, hogy nálunk azért nem egészen jön el az a feltöltődés. Sokkal inkább kimerülünk, és egy jó szombat esti diszkó után két napig nyúlunk-málunk otthon, miközben minden zaj idegesít. Még jobban, mint előtte.

Szóval visszatérve a felfedezésünkhöz, az esti kiruccanás alkalmával feltettük a Tindert a telefonunkra – szigorúan csak a férjeink csekkolása érdekében – eskü. Amit viszont ott találtunk, az tágra nyitotta a szemünket, és néha még egy-két Jééézusom is kiszakadt belőlünk. Jó nagy bajban lennénk, ha most hirtelen párt kellene találnunk nagy magányunkban. Van pasi, aki családi profilképen próbálja meg eladni magát, és van, aki csak egy bizonyos testrészéről tett fel képet, hátha horogra akad valaki. Szó szerint. Nem vagyok prűd, mert tényleg nem, de nahát. Majd kibökte a szemünket a ruhafogas, még az üvegfólián át is.

A lényeg, hogy a férjeinket nem találtuk meg ezen a társkereső appon, azonban jó néhány – szerintünk boldog kapcsolatban élő – férfi ismerősünket igen. Mielőtt a kardot a fejük fölé emelnénk, szerintem illesse meg őket is az ártatlanság vélelme: biztos csak a nejüket csekkolják a térben. Mivel férjeinket nem találtuk, a sok pasi látványát meg beuntuk, töröltük az alkalmazást.

Ha Te randi előtt állsz, (te jó ég, valójában mindannyian az előtt állunk, hiszen semmire nincs garancia) szóval, ha te épp most randira készülsz, akkor álljon itt néhány jó tanács, ami segíteni fog téged, hogy jó benyomást kelts, és szerelemre gerjedjetek:

1.

hirdetés

A férfiak nem csípik a síró nőket. Ha tele vagy érzelemmel, akkor se ejts könnyet, pláne ne részegen. Elijeszted a potenciális herceget.

2.

Ne kérdezgesd, hogy hány nője volt előtted. Negyven felett úgyis csak sokkoló adatot tudnál kapni. Vagy azért, mert túl kevés, vagy, mert tejóéééég... jól le vagy maradva.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk