/eletstilus/halott-ember-voltam-mondta-a-volt-drogfuggo-apa-aki-most-visszakapta-a-fiat/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

„Halott ember voltam” – mondta a volt drogfüggő apa, aki most visszakapta a fiát

Az egykori kábítószerfüggő amerikai apa sok embert megihletett szerte a világon, miután megosztotta történetét, és sokkoló előtte-utána fotóit a közösségi oldalán.
hirdetés

Az egyedülálló apa, a nyugat-virginiai Jason Wickline előtte-utána fotóival osztotta meg sokkoló átalakulásának történetét. A férfit néhány éve metamfetaminok előállítása miatt tartóztatták le és azzal vádolták, hogy elhanyagolta a gyerekeit.

Az egykori drogfüggő férfi a Today-nek adott interjújában felidézte a fájdalmas emléket, amikor a gyermekvédelmi szolgálat elvitte tőle a fiát.

"Amikor Krystiant vitték az autóhoz, megfordult, hogy rám nézzen, és azt mondta: Apu, szeretlek, és soha nem foglak elfelejteni. Akkor a fiam 4 éves volt, és azt hitte, soha többé nem lát" - mondta Jason Wickline.

Az akkor 42 éves férfi arra számított, hogy jó néhány évre börtönbe kerül.

A börtönbüntetés helyett azonban felajánlották neki, hogy egy hónap próbaidőt kap, viszont részt kell vennie egy 13 hónapos rehabilitációs programon.

hirdetés

A program alatt teljesen leszokott a drogokról, és edzeni kezdett. Most a megdöbbentő előtte-utána fotósorozatának megosztásával másokat is arra szeretne inspirálni, hogy hagyjanak fel a kábítószerezéssel.

Azt mondja, amikor a régi fotóit nézi, csak egy üres héjat lát."173 centi voltam és 54 kiló, halott ember voltam."

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk