/eletstilus/ha-megtalaltad-a-nagy-ot-ezt-a-12-dolgot-ne-kerdezd-tole/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Ha megtaláltad a Nagy Őt, ezt a 12 dolgot ne kérdezd tőle

Bár sok kérdés megválaszolatlan, amikor találkozunk a nagy Ő-vel, ám van néhány kérdés, amit felesleges feltenni. Íme:

Link másolása

hirdetés

Az Elite Daily írója, Chris Riotta összeszedte azokat a kérdéseket, amiket egy kapcsolatban felesleges megkérdezni - legalábbis akkor, ha a nagy Ő-t találtad meg.

A nagy Ő-nek mindent elmondasz. A nagy Ő-t elhalmozod bókokkal és szeretettel, este, amikor ágyba bújtok és reggel amikor az első napsugarakra felkeltek. Az életben sokszor a legfontosabb dolgokat a legnehezebb kimondani. De egy kapcsolat akkor lesz erős, ha minden falat lebontotok és beengeditek a másikat az életetekbe.

Bármennyire is sérülékenynek tűnsz az érzéseid miatt, mégis ezek miatt vagy vele. A jól működő kapcsolat alapja, ha ki tudod fejezni az érzéseidet. Tanuld meg bölcsen használni azt a bizonyos nyolc betűs szót, és tudd, hogy mikor kell használnod.

Romantic Couple at Sunset

hirdetés

A szerelem néha összezavar. Elveszettnek és idegesnek érezheted magad tőle. A szerelem egy csodálatos, de veszélyes tapasztalat a léleknek. Bár sok kérdés megválaszolatlan, amikor találkozunk valakivel, ha a nagy Ő-t találtuk meg, akkor van néhány kérdés, amit felesleges feltenni. Íme:

1. Szeretsz?

Nem lehet eléggé hangsúlyozni annak a bizonyos nyolc betűs szónak a fontosságát. Senki nem szeretné, ha a szívéhez legközelebb álló rosszul érezné magát, mert senki nem mondta meg neki milyen sokat ér. Szeress mélyen, és tudasd a nagy Ő-vel az iránta érzett szerelmed, mielőtt még késő lenne.

2. Boldoggá teszlek?

Ezt látnod kell abból, ahogy rád néz, amikor mosolyogsz vagy idétlenül nevetsz. Érezned kell abból, ahogy átölel alvás közben. Az ő boldogsága a te boldogságod, és ez fordítva is igaz. Cinkos összekacsintások, apró boldog pillanatok, ezektől lesz jó egy párkapcsolat.

3. Megéri ez?

Fiatalon természetes, hogy folyamatosan kísértésbe esünk, de az nem normális dolog, hogy mára a hűtlenség nem hogy elfogadott dolog, még népszerű is. De ha megtaláltad a nagy Ő-t, akkor tudod, hogy megéri hűségesnek lenni. Nem lesz kérdés, hogy megéri-e lemondani mindenki másról.

4. Van közös jövőnk?

Ha a párod mindennél jobban szeret, akkor biztosan veled képzeli el a jövőjét. Ha folyton veled tölti az idejét, hétvégi kiruccanásokra visz, együtt fedezitek fel a várost, esetleg a nyári fesztiválokra is téged visz, akkor biztos lehetsz benne, hogy veled tervezi a jövőjét.

5. Zavar a múltam?

Ha őszinték akarunk lenni, mindenki elszúrta már az életét párszor. Nem ennek kéne döntenie egy kapcsolatban. Minden, ami a kapcsolatotok előtt történt, az tapasztalatszerzés volt. És ezt neki is tudnia kell.

happy-couple

6. Én vagyok a nagy Ő?

Ha valakivel úgy érzed, boldog jövő áll előttetek, akkor ezen nem agyalsz. Talán nem minden kapcsolat szerelem első látásra, de ha tényleg működik közöttetek, az hamar kiderül. Egymásra hangolódtok. Tudjátok, hogy nem csak futókaland lesz. Van valami igazi köztetek, és mindketten szeretnétek, ha ez tovább fejlődne.

7. Zavarnak a hibáim?

Nem hogy nem zavarják, a hibáiddal együtt szeret. Minden egyes vonásod hozzájárul ahhoz, aki vagy. Az igazi minden porcikád szereti.

8. Én vagyok a legjobb az összes eddigi közül?

Mindenki megérdemli, hogy szabadnak érezze magát a szexuális életében. Mindenkinek magabiztosnak, elégedettnek és gyönyörűnek kellene éreznie magát, mindennap. Soha ne kérdezd meg a partnered, hogy veled volt-e a legjobb a szex! Csak legyetek boldogok és élvezzétek!

9. Imádsz?

Legyetek bármilyen közel vagy távol egymástól, mindennap érezned kell, hogy a párod imád. Szeresse az eszed, a tested, ahogy beszélsz és lélegzel. Legyél te a jelzőfény neki az éjszakában. Más szavakkal: őrüljön meg érted.

szerelmes-par-494

10. Gyönyörű vagyok?

Ő a legkisebb szeplődet is szereti. Te utálod, amikor a szél összeborzolja a hajadat, ő imádja. Ha rád néz, csillognak a szemei és mosolyra görbül a szája. Ha valakit Isten is neked teremtett, akkor egy idő után az ő szemén keresztül fogod látni, hogy milyen szép vagy.

11. Szeretnél olyan dolgokat hallani, amit még senkinek nem meséltem?

Éjszakákat beszélgettek át a legapróbb kis történetekkel. Nemcsak az érdekli, hol nőttél fel vagy mi a kedvenc színed. Ennél sokkal többre kíváncsi: mitől féltél gyermekkorodban, milyen volt, amikor először szeretkeztél. Az is érdekli, amit még a legjobb barátaidnak sem mertél elmesélni.

12. A jövőben is szeretni fogsz?

Kit érdekel milyen vitátok lesz holnap? Vagy hogy a folyamatos napozástól és mosolygástól ráncos lett az arcod? Legyél mellette vagy az ország másik felében, a szívében mindig ott leszel. Minden egyes nap. Semmi más nem számít, csak az, hogy szeret. Megtaláltad az igazit. Soha többet nem kell megkérdezned, szeret-e. Ha megtalálod azt, akivel leélheted az életed, minden kérdésedre megkapod a választ anélkül, hogy feltennéd őket.

Ha érdekes volt az összeállítás, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk