/eletstilus/gyorskajakon-el-nem-mozog-megsem-hizik-el-egy-londoni-anyuka/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Gyorskajákon él, nem mozog, mégsem hízik el egy londoni anyuka

Még a tudósok sem értik, hogyan lehet ez. Most próbálnak a végére járni.
hirdetés

Anne-Marie Martin egyike azoknak a nőknek, akiket a többi nő szívesen utálna tiszta szívéből: gyorskajával tömi magát, nem sportol, imád rengeteget enni, mégsem hízik el. Alakján egyáltalán nem látszik meg káros életmódja, és bár egyetlen orvos sem ajánlaná jó szívvel, hogy bárki heti 3-4-szer egyen gyorsétteremben, most mégis megpróbálják felkutatni, mitől van külsőleg ilyen jó formában.

A 42 éves londoni nő - aki nem mellesleg egy kétgyermekes anyuka - szerint sem jó, hogy ilyen gyakran eszik a McDonald's-ban, egy interjúban azt nyilatkozta, szégyenletesnek tartja ő is, de amikor "rohanós" hete van, nem jut ideje a főzésre.

Kollégái úgy nyilatkoztak róla: "szemetet eszik". Anne-Marie egyébként a sajtot sem veti meg, sőt. Elmondása szerint van, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is csak sajtot eszik. "Elmondani sem tudom, mennyit eszem belőle" - mondta.

A súlya körülbelül 57 kilónál stagnál, a ruhamérete pedig 36-os.

Az egyetlen megoldás az lehetne, hogyha rendszeresen sportolna, azonban egy barátnője szerint még sétálni sem sétál. "Ha lehetne, a wc-re is taxival menne" - mondta nevetve Laura a Daily Mailnek.

hirdetés

A Channel 4 televízió elhatározta, hogy a végére jár az ügynek és dokumentumfilmet forgatnak Martinról. A The Truth About Slim People (Az igazság a vékony emberekről) című sorozatban kutatók próbálják kideríteni, hogy a nő étrendje mit tesz a testével molekuláris szinten.

Öt napon át kamerák vették fel minden lépését, sőt, volt olyan is, hogy rejtett kamerákkal figyelték meg, mit tesz, mit eszik. A kutatók pedig alaposan megvizsgálták a súlyingadozásait, az alvását és a székletét is. Így hamarosan kiderülhet, minek köszönhető vékonysága. Anyagcseréjét egyébként teljesen normálisnak találták eddig a kutatók. Egyelőre csak arra tippelnek, hogy Martin nem érzelmi evő, és késő este sem eszik. És bár rendszeresen eszik gyorskaját, nem édesszájú, és ritkán iszik alkoholt.

Közzétette: Anne-Marie Martin – 2016. május 24.

Nem ő az egyetlen kísérleti egérke a sorozatban, egy 37 éves IT-dolgozó férfit is vizsgálnak majd a kutatók.

Forrás: Daily Mail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk