hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Focilázban az ALDI Házigazdája

A közelgő foci VB-re finomságokkal is készülni kell. Fecó, az ALDI Házigazdája segít kiválasztani a legjobbakat! (x)
(x) - szmo.hu
2014. június 11.

hirdetés

Még néhány nap és az egész világ Brazíliára figyel: kezdődik az év futballeseménye, ahol a világ legjobb focistái mérik össze tudásukat. Fecó, az ALDI életvidám Házigazdája is nagy focidrukker, és most elmeséli nekünk, melyik csapatnak drukkol és hogyan készül a számára legfontosabb sporteseményre. Na meg egy kis ALDI meglepetést is elárul.

feco Györe Ferenc, az ALDI Házigazdája

„Két fiam van, akik - választási lehetőséget egyáltalán nem hagyva nekem -, már kiskoruktól kezdve nyúztak azzal, hogy focizzunk. Még szerencse, hogy ez számomra soha nem volt teher. Hétvégi telkünkön egy igazi, profi focipályát is kialakítottam, focikapuval, pályafelfestéssel, ahogy kell. Fiaim, párom, unokaöcséim, rokonok, ismerősök részvételével rendszeresen tartottunk csoportmérkőzéseket, ahol mindenki játszott az összes ellenféllel. Rengeteg nevetés, viccelődés tette felejtehetetlenné számomra ezeket az alkalmakat“ – emlékszik vissza Fecó, majd mosolyogva hozzáteszi: „Valamiért én világ életemben kapus voltam, talán a termetem miatt osztották rám automatikusan ezt a szerepet.“ Fecóval az ALDI izgalmas, a bajnoksághoz kapcsolódó Facebook nyereményjátékában is találkozhatunk, amely pár nap múlva, a sporteseménnyel egy időben veszi kezdetét.

De Fecó nem csak lelkesen űzi a focit, persze csak baráti körben, hanem nézni is szereti. Az életvidám Házigazda imád finomakat enni-inni, jókat grillezni, koktélokat keverni, bulizni. Nem lesz ez másként a világbajnokság ideje alatt sem: otthoni meccsnézőként barátaival, családtagjaival szurkol, miközben természetesen mindenki kitűnően szórakozik. „A VB-re már jó előre felkészülök: megnézem a résztvevő csapatok sorsolását, a meccsek időpontját, helyszínét és azt, hogy a tévében mikor lesz látható. Családdal, barátokkal együtt szurkolunk egy-egy meccs alkalmával. Igazán izgalmasak ezek az összejövetelek, mert általában azonnal kielemezzük a helyzeteket, egy-egy gólt, szabálytalanságot. És persze nem mindig egyezik a véleményünk, de azért „vérre menő” csatákba sosem bocsátkozunk.“

hirdetés

kajak

Fecó régóta szereti a brazilok látványos, közönségszórakoztató, valamint a németek inkább hajtós, eredménycentrikus játékát, így idén is ennek a két csapatnak drukkol. De a legizgalmasabb összecsapás sem lenne az igazi számára, ha közben éhezne a vendégsereg. „Sör és sós ropogtatni való nélkül el sem tudok képzelni egy közös meccsnézést. Mindig jó előre bevásárolok, megfelelő mennyiségben, hiszen fel kell készülni az esetleges hosszabbításra is! Ha nincs időm a meccs előtt elkészíteni a kedvenc vendégváró falatkáimat, akkor gyorsan választok néhányat az ALDI chips kínálatából. Sörből kedvencem a BERGKÖNIG Világos sör, de ebből is nagyon széles a választék az ALDI-ban, ami azért fontos, mert jó házigazdaként alapvető, hogy minden „házi szurkolómnak” a kedvében járjak.”

Az ALDI Facebook játéka június 12-től elérhető az ALDI Magyarország Facebook oldalán.

Ha Te is nézed a foci VB-t, nyomj egy lájkot!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk