hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Újdonsült feleségek vallottak arról, hogyan változott meg a kapcsolatuk az esküvő után

Fotó: PxHere - szmo.hu
2018. június 25.

hirdetés

"4,5 éve vagyunk együtt, jövő hónapban ünnepeljük az első házassági évfordulónkat. Szerintem az egyetlen dolog, ami változott, az, hogy a férjem elkezdett felnőttesebben viselkedni. Nem vesztette el a bolondos, gyerekes oldalát, amit szeretek benne, de elvégeztük a főiskolát és ezután házasodtunk össze. Azt gondolom, ez a két fontos esemény az életünkben gondolkodtatta el komolyabban őt arról, mit akar az életben, ahelyett, hogy csak sodródna az árral, mint a többiek a fősulin. Velem éppen az ellenkezője történt. Most, hogy már van egy partnerem az életben, úgy érzem, sokkal nyugodtabb lehetek és számíthatok rá, ha szükségem van rá. Jól kiegészítjük egymást."

"Sokkal kevesebb aggodalom és bizonytalanság. Mindenki úgy kezel minket, mint férj és feleség, és ez sok mindent megváltoztatott nálunk. Sokkal felnőttebbnek érezzük magunkat, és sokkal inkább gondolkodunk hosszú távban."

"Egyáltalán nem változott. Éveket éltünk együtt, mielőtt összeházasodtunk, és szerintem az összeköltözés nagyobb lépés, mint a házasság. Már kialakult a közös életmódunk az esküvő előtt is. Az egyetlen dolog, ami változott, az, ahogy MÁSOK látnak minket. Azt gondolhatják, már nem vagy olyan szórakoztató társaság és ezért nem hívnak meg olyan programokra, ahová szingliként megy az ember, mint például a csajos bulik. Úgy látják a kapcsolatodat, mint egy csomag - ha meghívnak téged, meg kell hívniuk a férjedet is. Nem tudom, hogy más is érezte-e már ezt, de amikor még csak jártunk, sokkal "jobb barátnak" tűntem, most meg már inkább "anyu barát" vagyok."

"Nem változott, azon kívül, hogy sokkal nagyobb biztonságban érzem magam és biztosabb vagyok a férjem elkötelezettségében. Ja és az, hogy az emberek azt kérdezik, 'milyen a házas élet?', és sokszor tévesztik el a nevemet."

"Szeptemberben leszünk egy éves házasok (21 évesek vagyunk), de már 6 éve együtt vagyunk. Semmi nem változott, kivéve, hogy a szex napról napra jobb! Teljes szívemből szeretem a férjemet, és alig várom, hogy vele öregedjek meg."

"Egyértelműen közelebb kerültünk egymáshoz. A kapcsolatunk eddig is jó volt, de valahogy még csodálatosabb lett. Nem tudom elmagyarázni, mitől vagy hogyan."

Forrás: Elite Daily


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk