hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Faképnél hagyták az oltárnál, de emiatt lett sikeres és talált rá a boldogságra

Az angol lányt az esküvő előtt hagyta el párja. Könyvet írt belőle, pénzt keresett vele. És a szerelem is rátalált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. január 15.

hirdetés

Katy Colins akkor vált ismertté Nagy-Britanniában, amikor vőlegénye alig pár héttel az esküvő előtt faképnél hagyta, és a lány könyvet írt arról, hogyan törték össze a szívét. A regény a szigetországban hamar a toplisták élére került, a történet pedig boldog véget ért, hiszen a lány azóta megtalálta élete szerelmét, és most anyai örömök elé is néz John Siddle újságíróval.PROD-I170114_164500_1780800oTextTRMRMMGLPICT000109025392o

A Mirror cikke azt írja: Katy a fájdalmas eset után utazgatott, és élte a szingli lányok életét, pedig nem oly rég még azt gondolta, ez többé nem lesz így vele, hiszen boldogan tervezgette esküvőjét.

Szerencsére az élete egy pillanat alatt megváltozott, amikor szinte egy hollywoodi romantikus komédiába csöppent. A 31 éves Katy nem véletlenül nyilatkozta:

"
„Bár klisének tűnhet, de a szerelem tényleg akkor jön néha, amikor nem is számítunk rá.”

Ugyan sose gondolta volna, de újra esküvőjét tervezte, ami viszont egyáltalán nem hasonlított arra, amit még 2012-ben álmodott meg. Az írónő mindössze 44 ember előtt mondta ki a boldogító igent párjával, egy 70 ezer forintos ruhában. A fogadás egy helyi kocsmában történt, és nem voltak koszorúslányok sem. A fogadalmaikat is röviden adták elő, nászutat pedig nem terveznek. És hogy miért nem?PROD-I170114_164350_1776584oTextTRMRMMGLPICT000109154529o

Fotó: Sunday Mirror

hirdetés

Az esküvő napján Katy már terhessége ötödik hónapját élte, így most inkább az ő érkezésére készülnek.

Pedig pár évvel ezelőtt még egészen más volt a helyzet. Katy és egyetemi szerelme hatalmas, puccos esküvőre készültek, amit már egy éve tervezgettek. A menyasszony 350 ezer forintos csipkeruhát választott magának, és a koszorúslányok is mind extravagáns ruhát viseltek volna. Néhány héttel az esküvő előtt azonban Thom, a vőlegénye azt mondta, ő még más nőkkel is szeretne megismerkedni, úgyhogy lefújták az egész esküvőt.

Katy azt mondta: annyira megviselte a szakítás, hogy úgy érezte, soha többé nem lesz képes megbízni a férfiakban.

"

Valószínűleg továbbra is vágytam a házasságra és gyerekekre, de nagyon boldoggá tett az utazás és az írás. Persze most megkérdezték tőlem az emberek, nem félek-e attól, hogy John otthagy az oltárnál, de vele minden teljesen más. Pedig ha valaki tavaly azt mondta volna nekem, hogy jövőre újra menyasszony leszek, ráadásul babát várok, akkor biztos azt hittem volna, hogy drogozik. Most viszont azt érzem, ennél jobban soha nem szerettek.

Katy történetét sokan hasonlították a Négy esküvő, egy temetés című filmhez, ezzel viccelődtek is. A lány viszont nem gondolta volna, hogy ennyien megismerik a történetét, amikor megkérte Johnt, hogy ossza meg azt a Liverpool Echo című újságban. John pedig azóta odavolt Katy-ért, mióta először találkoztak az egyetemen, úgyhogy neki is kapóra jött az eset:

"
Katy volt a leggyönyörűbb lány az osztályban. Amikor pedig elkezdett blogolni az utazásairól, még jobban imádtam őt. Azt viszont soha nem gondoltam volna, hogy újra találkozunk, és hogy az a szerencse ér, hogy a férje lehetek.PROD-Katy-Colins-sold-everything-to-backpack-on-her-own-after-being-jilted-at-the-altar

Fotó: handout

Katy élete egyik pillanatról a másikra megváltozott, amikor megjelentek a cikkei, és főleg akkor, amikor kapott egy telefonhívást, hogy kiadják könyvét utazásáról, szerelmi csalódásáról és élményeiről. Az elején azonban, amikor először találkozott Johnnal, eszébe se jutott a szerelem, nem akart ilyenekre gondolni. Azonban úgy érezte, illene megköszönnie a segítségét, ezért vacsorázni hívta. Amikor először találkoztak, mindkettőjük szíve megdobbant.

Katy félt ugyan, hogy a történelem megismétli önmagát,

azonban az események magával ragadták, és egy hét múlva elcsattant az első csók. John nem sokat várt a lánykéréssel: éppen Balin nyaraltak, amikor letérdelt a lány előtt. Akkor már tudták, hogy gyermekük lesz, és eszük ágában sem volt sokat várni az esküvővel.

Katy most már boldog, hogy Thom lefújta az esküvőt, mert így megismerkedhetett Johnnal, akivel teljesen más minden. Ezt mondta:

"
„Egy új kaland kezdetén vagyunk. Alig várom a következő fejezetet.

Címkép: Sunday Mirror

Ha tetszett a történet, oszd meg a cikket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk