hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Ezt meg hogy? Játékgépbe szorult egy hároméves fiú

Szülei csak néhány másodpercre tévesztették szem elől, és máris a játékgép belsejében volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 21.

hirdetés

Megtalálta a módját, hogy plüsshöz jusson a játéknyerőgépből Jamie Bracken Murphy, egy hároméves ír kisfiú. A nyíláson keresztül, ahol jó esetben a karral kihalászott játékot lehet kivenni, ő inkább bemászott az üvegkalitkába.

Végül egy szabadnapos tűzoltó szabadította ki.

Jó eséllyel a gyerekesek egyik legszörnyűbb rémálma ez a pénznyelő játékautomata, amibe Jamie is beleszorult az írországi Nenagh-ban. Ha egy gyerek meglát egy ilyet, rögtön jön az "Anyaaa, kééérlek!", és nincs mese, ha nem akarja unásig hallgatni a sírást. Legtöbbször azonban nem olyan egyszerű kihalászni belőle a vágyott plüsst. Vagy teljesen mást fogunk meg a karral, vagy egyáltalán nem fogunk meg semmit sem, vagy pedig elejtjük még a célnyílás előtt a játékot.

Valószínűleg valami ilyesmi történhetett Jamie-vel is, aki viszont úgy döntött, nem hagyja, hogy a gép nyerjen, és ő maga mászott be a kiszemelt plüssért.

Valahogy így mászhatott be Jamie is, amíg a szülei - elmondásuk szerint 5 másodpercre - nem figyeltek rá:

hirdetés

A videó alapján simán kivitelezhető 5 másodperc alatt a művelet.

„Meg sem lepődtem. Azt mondtam, »hát persze...«. Szóltam a játékcentrum személyzetének, akik elmondták: még soha nem láttak ilyet. Eleinte kicsit rémült volt, de mondtam neki, hogy ne aggódjon, mert kiszabadítjuk. Megnyugodott, utána már viccesnek is találta a szituációt” - idézte fel a történteket Jamie édesapja, Damien az ír Sunnak.jamie1jamie2jamie3

A Jamie-ről készült videót itt nézheted meg.

Az apuka azt is elmondta, hogy Jamie rendszeresen bajba keveredik. Már nem is csodálkoznak ezen, elfogadták, hogy a fiuk örökmozgó.

A történet végül happy enddel zárult: egy szabadnapos tűzoltó kiszabadította a kis csibészt, és a testvérpár még egy-egy ajándék plüsst is kapott.

Ez már a sokadik eset volt, hogy gyerekek ilyen gépek belsejébe bújtak. A YouTube-on több tucat hasonló videót találni, sok évvel ezelőttről és napjainkból is. Vajon hány gyereknek kell még beszorulnia, hogy kitaláljanak rá valami megoldást?

Forrás: The Sun


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk