hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Ezt árulja el rólad, hogy milyen testtartásban ülsz

Nem is gondolnád, mennyi minden kiderülhet rólad pusztán a testtartásod alapján!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 10.

hirdetés

Ülő munkát végzel? Sokat mozgolódsz, hogy találj egy kényelmes pozíciót? Esetleg meg is ragadsz egynél, vagy visszatérsz hozzá sűrűn?

Íme az öt legelterjedtebb pozitúra és a magyarázat, hogy ezek mi mindenről árulkodnak!

1. Ha a térded összeér, de a lábaid szét vannak vetvepozi1

Elbűvölő, kreatív személyiség vagy. Van egy játékos, gyerekesebb oldalad, ami miatt könnyebben tudsz egyik feladatról a másikra váltani, szinte átsiklani egyikről a másikra. Hajlamos lehetsz arra is, hogy fontosabb dolgokról inkább nem veszel tudomást, és ha rosszul mennek a dolgok, akkor mást hibáztatsz, vagy mással végezteted el a munkát.

Viszont lehet, hogy nem tudsz huzamosabb ideig egy dologra figyelni, és néha még azelőtt megszólalsz, hogy átgondolnád. De az emberek szeretnek a társaságodban időzni.

hirdetés

2. Ha rendszerint keresztbe rakod a lábaidatpozi2

Jó a képzelőerőd, de szeretsz elkalandozni. Gyakran azon kapod magad, hogy bámulsz ki az ablakon és azon gondolkozol, hogy milyen lenne egy randi Ryan Goslinggal. Szeretsz emberek között lenni, utálod a monoton ismétlődő dolgokat, és szeretsz utazni.

Nem áll tőled távol, hogy új dolgokat próbálj ki. Hajlamos vagy hirtelen, a semmiből jövő, drasztikus döntéseket meghozni, amelyek akár az egész életedet megváltoztathatják. A saját boldogságodat képes vagy minden más elé helyezni.

3. Lábak szétvetve, a sarkak összeérnekpozi3

Maximalista vagy, de emellett egy kicsit szétszórt is. Viszont átlátod a káoszt, meglátod benne a logikát. Nehezen fókuszálsz arra, ami téged nem érint.

Emiatt megeshet, hogy egyszerűen nem figyelsz oda, ha olyan véleményt hallasz, ami a tieddel nem egyezik. Legyél óvatos, mert ilyenkor könnyen hihetik az emberek, hogy arrogáns vagy.

4. Lábak egyenesen egymás mellettpozi4

Csendes személyiség vagy, kerülöd a konfrontációt és nagyon kényelmetlenül érint, amikor emberek előtt kerülsz valami vitás helyzetbe. Kerülöd a mások előtti cukiskodást, inkább otthonra tartogatod, amikor csak ketten vagytok.

Ha talpaid teljesen a földön vannak, akkor te egy igazán őszinte ember vagy, sokan talán emiatt nem szeretnek. Ha nincsenek teljesen a földön, akkor inkább visszahúzódó alkat vagy, és előfordul, hogy nehezebben megy a kommunikáció.

Mindenki nagyon mélynek hisz, de te inkább csak amolyan mindent túlgondolós, -analizálós típus vagy. De ez nem baj, mert azt jelzi, hogy olyan dolgokra is gondolsz, amit másnak eszébe se jut.

5. Lábak összezárva, kicsit döntvepozi5

Te egy makacs ember vagy, aki ha elhatároz valamit, azt végig is akarja vinni. Ez azért is lehet, mert alaposan átgondolsz minden fontos döntést. Nem adod fel egykönnyen.

Talán kicsit sokat foglalkozol a külsőddel, de ez legalább turbózza az önbizalmad. Mélyen belül azonban sérülékeny vagy, aki nem viseli jól a kritikát.

Forrás: Providr


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk