/eletstilus/epp-fabian-juli-szuletesnapjan-indul-el-a-rola-elnevezett-alapitvany-honlapja/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Épp Fábián Juli születésnapján indul el a róla elnevezett alapítvány honlapja

Az egyik legfontosabb célkitűzésük, hogy szintén műfajtól függetlenül segítsenek minden zenésznek.
hirdetés

Fábián Julit több formációból is ismerhette őt a közönség, amik mellett a Random Trip improvizációs esteken is gyakori vendégként szerepelt. Az énekesnő tavaly év végén tragikusan fiatalon hunyt el hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után.

Juli halála után nem sokkal felmerült a családjában és közeli zenésztársaiban az emlékkoncert alapgondolata, illetve az, hogy a koncert bevételeiből alapítványt hozzanak létre. A nagysikerű koncertet május elején tartották meg, ahová több mint ötezer ember váltott jegyet.

A Fábián Juli Emlékalapítvány a tervek szerint olyan zenészeket támogat majd, akik valamilyen betegség miatt hosszabb ideig nem tudnak dolgozni, fellépni és elesnek a pénzkereset lehetőségétől.

Az alapítók és a kuratórium tagjai mind Juli legközelebbi személyes köréből kerültek ki, rokonok, családi barátok. A tanácsadó testületben Juli legfontosabb zenésztársai, illetve egészségügyi területen mozgó szakemberek kaptak helyet, akik azonban nemcsak Juli életének fontos szereplői, hanem olyanok is, akik kellő szakmai rálátással rendelkeznek a támogatásokkal kapcsolatos döntéshozatalról.

Honlapjukat ITT találod.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk