hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Elkészült Európa női orgazmustérképe - Magyarország előkelő helyen szerepel

Egy társkereső oldal kérdezte meg 8307 női felhasználóját 20 európai országból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. augusztus 31.

hirdetés

A Victoria Milan nevű oldal célközönsége olyan férfiakból és nőkből kerül ki, akik kapcsolatban vannak, és emellett keresnek partnert maguknak (természetesen magyar oldaluk is van). Nemrég végeztek egy felmérést:

8307 női felhasználót kérdeztek meg 20 európai országból arról, hogy mennyire kielégítő a szexuális életük.

A kérdések között szerepelt, hogy hány szexuális együttlétük, hány orgazmusuk, illetve mennyi többszörös orgazmusuk van hetente.

Íme az eredmény:

Az első helyen a belgák végeztek, akik saját bevallásuk szerint átlagban heti 13,8 alkalommal élnek át orgazmust.

hirdetés

A második helyen a francia nők következnek, ők átlagosan 11,3 orgazmusról számoltak be hetene. A dobogóra harmadikként az írek kerültek fel, akik átlagban 10,6-szor élik át a szexuális gyönyört egy héten.

Az Egyesült Királyságban élő hölgyek 9,87-szer, a spanyolok tőlük nem sokkal lemaradva 9,73-szor, a hollandok 9,31-szer, a norvégok pedig 9,17-szer élik át a legfelsőbb gyönyör pillanatait.

A felmérésben résztvevő magyar hölgyek válaszai alapján ők 6,7-szer tapasztalják meg az orgazmust egy átlagos héten. Ezzel Magyarország a 15. az európai listán.

A szlovákok egy hellyel előttünk vannak a maguk 7,21-es átlagával, mögöttünk pedig az osztrákok (6,44), a lengyelek (6,37) és a csehek (5,95) következnek. A sort a portugálok (5,67) és a finnek (4,68) zárják.

Forrás: Délmagyar.hu

Címkép: Pixabayhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk