hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Ezt csinálják azok, akik elégedettebbek a szexuális életükkel

Aki sextinggel, az jobban érzi magát az ágyban. Legalábbis erre utal egy felmérés, amely szerint sokkal elégedettebbek a szexuális életükkel azok, akik gyakran küldenek pikáns képet magukról a partnerüknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 09.

hirdetés

A DrEd kétezer európai és amerikai embert kérdezett meg arról, hogy van-e, és milyen az összefüggés a sexting (erotikus üzenet vagy saját meztelen testet ábrázoló fotó küldése) és a szexuális élettel kapcsolatos elégedettség között.

A nem reprezentatív felmérésből az derült ki, hogy van összefüggés, és nem is akármilyen. Azok, akik saját bevallásuk szerint napi rendszerességgel küldözgetik partnerüknek a genitáliákat és más hasonló érdekességeket ábrázoló fotókat, jóval elégedettebben nyilatkoztak saját nemi életükről - írja a 24.hu.

A napi szinten sextingelőknek ugyanis a 61 százaléka nyilatkozott úgy, hogy rendkívül elégedett a szexuális életével.

Vannak persze, akik csak ritkábban küldenek ilyen képeket, a hetente sextingelőknek már csak 42%-a állította, hogy maximálisan elégedett e téren. Akik életükben csak 1-2 alkalommal próbálták ki a sextinget, azok közül mindössze 19 százalék jelezte, hogy minden rendben megy az ágyban.st1

Életkor szerint

Az amerikai 18-24 évesek a legaktívabbak ebben a "sportágban" (a férfiak 40, a nők 36%-a sextingel, Európában ez az arány 33 és 31 százalék), de a 45 feletti korosztályhoz tartozók is szívesen küldözgetnek pajkos üzeneteket és fotókat (amerikai férfiak: 27%, nők: 26%; Európa: férfiak 21%, nők 20%).

hirdetés

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha most elkezd valaki magáról meztelen fotókat küldözgetni, minden rendben lesz. Nem árt figyelembe venni, hogy ehhez a partnere beleegyezése is kell...

Felmérték ugyanis azt is, hogy ki hány kéretlen sexting-üzenetet kap. Nem meglepően a nőket sokkal nagyobb arányban zaklatják ezzel, a megkérdezettek 41 százaléka kapott kéretlen fotót egy férfitól, ezzel szemben a férfiaknak csak 22 százaléka.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk