hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Egy hétig lányokkal lakott együtt, 32 Twitter-posztban írta meg a srác, milyen volt

'A buli nem ér véget, mikor éjszaka hazaérnek. Hajnali ötkor hosszas fürdőszobai eszmecserét folytattak arról, mi történt a fiúkkal, és mennyire fincsi volt a hamburger.'
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 23.

hirdetés

Azt hinnénk, a különféle okosságok, hogy milyen is ellenkező neműekkel osztozni egy kéglin, már nem jelentenek újdonságot.

De Roberto Carlos 32 összefűzhető tweetje arról, milyen volt egy hétig csajokkal együtt lakni, bombaként robbant a Twitterezők körében. Lássuk a listát!

1. Amikor a csajok hazaérnek egy buliból, szó szerint bármi, ami történt, a világ legviccesebb dolga. „ÚRISTEN! HAHAHAAHAH, MEGETTEM EGY RÉPÁT!”

2. Amikor a lányok megpróbálnak csendben maradni, ők csinálják a legnagyobb zajt a folyamatos pisszegéssel, hogy „SSSHHHHHHHHHHH”.

3. Minden csapatban van egy kijelölt anya. Leszedi mindenkiről a sminket, gondoskodik a vízről, és arról, hogy mindenki hazajusson.

hirdetés

4. Elmentem tusolni, és szépen elrendezett hajcsomók voltak a falon?????

5. Irdatlan mennyiségű piperecikket hordanak haza. Rengeteg cuccról beszélek. A polcok, a táskák, a padló, minden tele volt a szétdobált illatszeres üvegekkel.

6. Srácok, kiderült, hogy a csajok ragasztószalagot raknak a cickójukra, amikor mélyen dekoltált topot vesznek fel, hogy szebb alakja legyen a cickóknak, vagy mi???? Mint valami felmagasztalt szigszalag.

7. Valami fura, virág alakú cuccok is voltak az asztalon. Megtudtam, hogy az a cucc valójában ráragad a cickójukra. És a konyhaasztalon találtam őket.

8. Vannak csirkemellfilére hasonlító cuccok is. És nem arra gondolok, amit megeszünk.

9. Délután 5-től nem mehettem be a fürdőszobába, mert este 11-ig foglalt volt. Zuhanyoztak, meg három órán át sminkeltek. „Nem Robbie, nem zuhanyozhatsz. Kell a tükör.”

10. A csajok minden ruhát bedobnak a közösbe, mint valami nagy ingyenbuli? „Nem láttad azt a szép fekete topomat?” „Ó, de, bébi, most vettem fel.”

11. A buli nem ér véget, mikor éjszaka hazaérnek. Nem ám. Mikor hajnali 5-kor megpróbáltam aludni, hosszas fürdőszobai eszmecserét folytattak arról, mi történt a fiúkkal, és mennyire fincsi volt a hamburger.

12. Ezek a csajok pont akkorra éheznek meg, mikor hazaérnek. Tiszta őrület volt! „Majonézes tészta?” „Igen, kérek, bébi!”

13. Minden, amit én mondtam, automatikusan rossz volt, mert péniszem van. Megtanultam elfogadni a sorsomat.

14. A csajok smaciznak egymással. Sokszor.

15. A lányok szó szerint kiveséznek minden sms-t, amit egy srác küld nekik. Ha azt hiszed, te olyan srác vagy, akivel ez nem eshet meg, a csajod valószínűleg éppen most röhög az sms-eden.

16. A csajok beleszagolnak a hónaljukba, hogy nem büdös-e. „Na, nem is annyira szörnyű!”

17. A lányok minden este mondtak egy időpontot, amikor mindannyian együtt elmentünk valahova. Második napra rájöttem, ha 2 és fél órát hozzáadok a javasolt időponthoz, megtudom, pontosan mikor is indulunk el.

18. A hétvégére kiürült a dezodorom, mert „a fiúk dezodorja jobb illatú”.

19. A csapatból rendszerint az egyik lány a kijelölt „szemhéjtus felelős”. A többiekre látszólag nincs szükség.

20. Ha két egymást követő napon elfelejted bevenni a fogamzásgátlót, szétcseszted a ciklusodat. Én lettem a tablettafelelős.

21. SOSE FELEJTS EL ALAPOZÓT FELTENNI, MIELŐTT ELKEZDESZ SMINKELNI!

22. Az „Úristen, annyira dagadt vagyok, hogy ezt nem vehetem fel!” beszédfordulatot óránként hallani az esti készülődés alatt.

23. Van olyan, hogy ruhacsere, srácok. Tegyél egy szívességet magadnak, és menj aludni! Azt hiszed, végre készen van a csaj, mert már a harmadik ruci van rajta? Ha.

24. „Ehhez nacit kellene vennem?”

25. A csajok csak fél órával indulás előtt csomagolnak be, mert minden pillanatban kell nekik a fele bőröndjük.

26. A lányoknak két sminkes-táskájuk van. Az egyikben azok a cuccok vannak, amiket használnak, a másiknak pedig semmi haszna, mert azokkal a cuccokkal van teletömve, amikhez soha hozzá se értek, de mindig hordják magukkal.

27. Megpróbáltam dicsérni őket, de azt mondták, csesszem meg, mert nyilván csak gúnyolódtam. „Jól áll neked ez a cucc.” „Cseszd meg, Robbie!”

28. Ahova nézel, hajcsatok. Padló? Hajcsatok. Ágy? Hajcsatok. Zuhanyzó? Hajcsatok.

29. Lesz rengeteg haj. Mindenhol.

30. Életveszélyes dolog reggel felkelteni a csajokat. „Robbie, állítsd már le az ébresztőt! A francba már!”

31. Oké, a csajok úgy gondolták, rohadtul vicces, ha kiszedegetik a hajszálakat a keféjükből, és a fejemre teszik?????

32. „Robbie, ígérem, nem fog fájni.”

Via: Mashable


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk